Webbureau København – 7 bud på gode webbureauer

Leder du efter nogen i hovedstaden, der kan hjælpe dig med at skabe en god og brugervenlig hjemmeside til din virksomhed? Det er nemt at finde et webbureau i København, men det er straks sværere at finde et firma, der lever op til forventningerne.

Et godt produkt skaber en høj omsætning og en god, solid bundlinje. Men en hjemmeside, der er behagelig både at bruge og se på, opnår du automatiske tryghedspoint, som kan hjælpe dig med at opbygge en loyal kundebase. Dét er værd at investere i, men hvordan opnår man det?

Hvis du tager udgangspunkt i København eller hovedstadsområdet, kan du læse med her og få alle svarene.

Dét kan du bl.a. bruge et webbureau København til:

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at forstå, hvad et webbureau i København overhovedet laver. De fleste webbureauer består af flere forskellige afdelinger, som kan hjælpe dig med at opbygge fokuserede aspekter af din hjemmeside – men du kan også få mere end dét. Med en bred vifte af erfarne og kyndige medarbejdere kan et webbureau i København af en rimelig størrelse hjælpe dig med følgende ting:

Hjemmeside

Selv det mindste webbureau i København med kun en enkelt eller et par ansatte vil kunne opbygge en hjemmeside til dig, så du ikke selv skal stå med den udfordring. Hjemmesiden er ét af de vigtigste redskaber, du som virksomhed tager i brug, for det er dine kunders adgang til viden om dig og dine produkter eller tjenester.

Med et webbureau i København kan du få opbygget en professionel og moderne hjemmeside, hvor der er styr på den mindste detalje. Resultatet vil blive meget pænere end det, der ellers kan laves med skabeloner på nettet, og du kan få inkorporeret smarte funktioner, som ikke tilhører en tredjepart. Så har du ejerskab over din hjemmeside.

Webshop

Der er forskel på at have en hjemmeside og en webshop. Der findes mange måder at opbygge en webshop, men den nemmeste er at hyre et bureau, der kan forbinde de to og sørge for, at du får en overskuelig og flot brugerflade. Så er du også sikker på, at alle oplysninger opbevares sikkert, og at både effektivitet og bearbejdelse konsekvent er optimal.

Webdesign

Webdesign hænger lidt sammen med både hjemmeside og webshop, men hvor de to læner kraftigt på de tekniske aspekter, handler webdesign om at få siden til at se godt ud.

Et strømlinet design er alfa og omega. Når professionalisme skinner gennem skærmen, vil du hurtigere vinde folks tillid. Dét er en enorm fordel som uafhængig virksomhed, og resultatet hos et webbureau er ofte bedre end det, diverse sider ellers kan tilbyde.

Programmering

Hvis du vil have noget, der er helt unikt og ikke kan fås andre steder, skal du finde et webbureau i København, der også kan finde ud af at programmere. Der er rigtig mange webbureauer København, som også arbejder med området, og du får et resultat, der godt nok er mere tidskrævende at bygge op, men som også ofte ser flottere og mere specielt ud.

Med programmering går man ned i laget under brugerfladen og bygger noget op helt fra bunden. Det er en kompliceret og ofte tidskrævende proces, men giver også mulighed for at skabe noget helt nyt. Der er altså ingen hjemmesideskabeloner til rådighed her, kun viden og ekspertise.

Hvis et webbureau arbejder med programmering, vil de ofte også kunne oprette tilhørende apps til dig og integrere nye og innovative løsninger, som kan adskille dig fra dine konkurrenter.

Digital markedsføring

Digital markedsføring er en nødvendighed i den digitale tidsalder, men det er mere end bare reklamer på nettet. E-mail-markedsføring er en god måde at mindre tidligere kunder eller klienter om, at du er en mulighed på markedet. Du kan komme i kontakt med din kundebase via et tæt samarbejde med dit ansatte webbureau.

Andre former for markedsføring indbefatter også Google Ads, betalt annoncering, som kan give dig en enorm fordel på søgemaskinen. Begge dele kan bruges på mange forskellige måder, og særligt e-mail-marketing kan være et værdifuldt redskab for små firmaer, der gerne vil opbygge et mere personligt forhold til deres kundebase.

SEO

Vidste du, at der er et ekstra lag til alle søgninger på nettet, som ingen kan se?

Det hedder SEO og er noget, de fleste webbureauer er specialiserede i. Det står for Search Engine Optimizing og sørger for, at din hjemmeside dukker op blandt diverse søgemaskiners resultater. God SEO kan få dig til tops, mens dårlig SEO kan medføre konkurs.

SEO er én af de ting, der kan tage dig måneder at lære, hvis ikke år. Alle hjemmesideskabeloner på nettet har mulighed for SEO, som ser forholdsvis nem ud, men der er ingen garanti for, at det, du laver, faktisk virker. SEO er en hel videnskab, og det er godt at ansætte specialiseret personel til dét, hvis ikke noget andet.

Derfor bør du ansætte et webbureau

Derfor bør du ansætte et webbureau

Du har uden tvivl set de forskellige muligheder på nettet, hvor du bygger dit eget websted op gennem en værtsside og lancerer den med et domænenavn derfra. Det kan virke som en billigere løsning, men er det faktisk pengene værd?

Hvis du er en virksomhed, der ikke specialiserer sig indenfor IT, og du hverken har tid, lyst eller erfaring til at nørkle med at opbygge din egen hjemmeside, bør du heller ikke spilde tid på det. Hvis du finder et webbureau i København, kan du få alle fordelene, og du betaler dig fra arbejdet.

Når du indgår et betalt samarbejde med et bureau, der kan bygge tingene op for dig, har du stadig det sidste ord. Du kan føre din vision ud i livet, men med de nødvendige professionelle aspekter, du måske ellers skulle bruge måneder på at lære.

Desuden har et webbureau den erfaring, du skal bruge, til at skabe noget unikt. Du slipper for skabeloner og kopier af andre lignende firmaer, og i stedet slår du dig selv fast som noget personligt og professionelt. Et samarbejde med et webbureau København kører ofte over længere tid, så du ikke skal tænke på at holde styr på din hjemmeside og markedsføring.

Det skal du overveje, før du vælger webbureau

Du lægger meget i hænderne på et webbureau, og derfor er det også almindeligt at være både skeptisk og grundig, når du undersøger de forskellige kandidater. Når du har fundet et webbureau, du er interesseret i, skal du undersøge og overveje følgende, før du laver en endelig bedømmelse.

Hvordan er deres portefølje?

En portefølje indikerer firmaets tidligere bedrifter og samarbejder, og det fungerer som en demonstration af deres evner. Det er en direkte refleksion af, hvad de er i stand til at gøre, og dermed også hvad de kan gøre for dig. Du burde kunne finde den på deres hjemmeside, hvor den enten står som Referencer eller Cases, hvis ikke Portefølje.

Det, du skal kigge efter på webstederne i deres portefølje, er, om de er funktionelle og nemme at bruge. En brugervenlig overflade er essentiel for et godt samarbejde mellem dig og dine kunder eller klienter, da folk hurtigt vil klikke væk fra en frustrerende side.

Overfladisk skal du se på alt fra farvevalget til grafikken og den tekst, der er blevet brugt. Kort sagt kan du spørge dig selv, om du selv synes, det er behageligt at bruge siden. Det kan godt betale sig at klikke rundt på nogle forskellige sider, og det er også en god idé faktisk at læse om de enkelte sager på webbureauets hjemmeside.

UX og UI

UX er en forkortelse af ”User Experience”, altså brugeroplevelsen, og refererer til den oplevelse, en bruger har, mens de bruger hjemmesiden. Det er en vigtig ting at undersøge, når du skal finde et webbureau København eller andre steder.

Du skal også kigge på UI, som på dansk er brugergrænsefladen. Det omtaler den måde, noget er designet på. Sæt dig selv ind i en kundes sted: Kan du lide at bruge hjemmesiden? Er den nem at finde ud af? Hvis ikke, har webbureauet begået en fejl, der kan dukke op igen.

Hvordan er deres proces?

Når du hyrer et webbureau København, indgår du et samarbejde. Du kan ikke overlade alting til bureauet – de skal have input fra dig, så du kan få det, du betaler for. Derfor skal du lære lidt om deres proces, inden du lukker handlen.

Forløbet skal fungere gnidningsfrit, så alle parter kan gøre deres del og ikke bliver frustrerede på hinanden. Du skal kunne inddrages i hele processen, og på intet tidspunkt skal du opleve, at du bliver talt ned til eller er en byrde.

Bureauet skal også kunne fortælle dig, hvad du kan forvente fra dem uden at love dig guld og grønne skove. Du skal have mulighed for at kontakte dem når som helst i processen, og deres proces skulle gerne være tydelig allerede på deres egen hjemmeside.

Undersøg deres team

Teamet hos et webbureau kan variere meget i størrelse; lige fra kæmpefirmaer til uafhængige virksomheder med én eller to ansatte. Uanset hvad så skal du kunne finde ud af, hvem du arbejder med, og du skal kunne være i så direkte kontakt som muligt med dem, der udvikler dit produkt.

Ethvert firma kan have nogle særlige regler, for eksempel hvis de bruger freelancere til at uddelegere forskellige opgaver, men du skal kunne sætte ansigt på den ansvarlige. Det er også godt at aftale et møde, enten fysisk eller digitalt, for at opnå et ordentligt samarbejde og en gensidig forståelse.

Du bør ikke indgå en aftale med et bureau, der ikke kan mødes med dig til så meget som en telefonsamtale. Du skal kunne snakke med nogen, som er ansvarlig fra deres side, eller finde et andet webbureau.

Sådan finder du et webbureau i København

Sådan finder du et webbureau i København

Det kan være, du undrer dig over, hvordan du overhovedet finder et webbureau i København? Det er både en fordel og en ulempe, at der i hovedstaden er så mange virksomheder, der kan hjælpe dig, men her får du noget hjælp til, hvordan du kan gribe det hele an.

Start med en manuel søgning

Det første, du bør gøre, er at lave en manuel søgning efter Webbureau i København. Så finder du let de firmaer, der hører hjemme i hovedstaden, og derefter kan du gå ind og se på deres hjemmesider. Læg vægt på, hvilke ydelser de tilbyder, men også på hvordan selve siden ser ud. Det er trods alt en smagsprøve på det, de kan lave, og en direkte refleksion af firmaets værdier og kompetencer.

Vær opmærksom på, at mange topresultater ofte er betalte annoncer. Det kan være en god idé at scrolle forbi dem og se, hvem der faktisk placerer højest – det er trods alt et godt tegn på, at de kan finde ud af at lave ordentlig SEO.

Tjek deres sociale medier

Et god webbureau i København ved, hvor skarp konkurrencen er, og derfor bør de også være aktive på sociale medier. Se hvad de poster og hvor ofte. Her kan du også få en mere personlig vinkel og finde ud af, hvordan de interagerer med deres kunder, og du kan få mere at se om deres projekter og eventuelt en intro til deres team.

Hvorvidt du foretrækker en virksomhed med en personlig eller professionel tilgang til sociale medier, er op til dig, men gennem diverse platforme kan du få en bedre idé om arbejdspladsens generelle attitude, som du videre vil skulle møde, hvis du indgår et samarbejde.

Spørg i dit netværk

Det er ikke alle, der er villige til at dele deres succesoplevelser, men spørg dem i dit netværk, du har tillid til, for at høre, hvem de har brugt til at lave deres hjemmeside. Du skal selvfølgelig kun spørge dem, hvis hjemmeside du faktisk kan lide.

En førstehåndsanbefaling er ofte den bedste, du kan få, og dit netværk kan ofte også give dig en idé om, hvordan et bureau faktisk er at arbejde med. Der er trods alt stor forskel på virtuel præsentation og egentlige opførsel.

Et bureau der passer dig

Husk på, at du skal finde et bureau, der passer til dig og dit firma. Det betyder, at selvom andre har gode erfaringer med dem, kan det være, det bare ikke passer til dig. Det kan kræve lidt tid at finde et bureau, der er helt rigtigt, og det er heldigvis også muligt at skifte, når din kontrakt udløber.

Det bureau, du vælger, skal lytte til dig og informere dig om alt det, der sker. Du skal have de forskellige ting forklaret på en måde, der er forståelig, og det er dig, der skal spørges, hvis der opstår nogen form for tvivl.

Hvem bruger webbureauer?

Hvem bruger webbureauer?

Et webbureau i København kan bruges af alle, der ejer en webshop eller driver en virksomhed, men ikke selv har evnerne eller ressourcerne til at bygge det hele op selv. Det er en god måde at uddelegere en opgave, der ellers vil tage meget af den tid, du i stedet kunne bruge på faktisk at drive din virksomhed.

Det er ikke spor nyt at hyre et eksternt bureau til at varetage bestemte opgaver, og der er utrolig mange store firmaer, der også driver samarbejder med andre parter.

Du kan bruge et webbureau i København, hvis du

 • Driver en webshop
 • Ejer en restaurant
 • Ejer et showroom
 • Har en håndværkervirksomhed
 • Er selvstændigt erhverv

og meget mere!

Ved at ansætte et bureau kan du få hjælp til at etablere dig online. Du kan få et boost og aftale et samarbejde, der passer dig og dine behov. Med godt webdesign og god digital markedsføring kan du udvide kendskab til dit brand og skabe en solid kundebase, samt få dit navn ud og gøre det kendt på markedet.

Uanset hvilken branche, du befinder dig i, kan et webbureau i København hjælpe dig.

Uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner kan også gøre brug af de tjenester, et webbureau kan tilbyde. SEO og en god hjemmeside er også vigtige aspekter, selvom du driver et gymnasie eller en højskole.

Selvom du her ikke er fokuseret på salg, er det vigtigt, din hjemmeside er bygget godt op og er nem at bruge. Det giver ekstra tryghed for forældre eller studerende, og du vil fremstå meget mere professionel. Hvis du er en ældre uddannelse, der trænger til en genopfrisket hjemmeside, kan du også overveje at hyre hjælp.

Tilbyder du uddannelser, der er populære, og har du derfor meget konkurrence om eleverne, kan du også gøre brug af diverse markedsføringsformer. Det kan en konsulent fra et webbureau i København hjælpe dig med, så du kan fremstå mere attraktiv og komme i kikkerten for flere mulige elever.

En skoles hjemmeside er ikke kun en tjeneste, elever og familie dertil kan benytte sig af. Det er også den platform, hvor mange bliver præsenteret for skolens muligheder og tilbud, før de melder sig ind. Den er lige så vigtig som den er for en virksomhed, der fokuserer på salg eller tjenester, og derfor skal den også være professionel og i orden.

7 bud på gode webbureauer i København

7 bud på gode webbureauer i København

Nu har du en større forståelse for, hvad du skal se efter hos de forskellige webbureauer, og hvordan du kan søge efter dem selv. Herunder får du nu syv bud på webbureauer i København, du kan overveje eller kigge nærmere på.

1 – Webamp

Webamp er ét af de nyere firmaer blandt webbureauer i Københavnsområdet. Virksomheden startede i 2015, men har udviklet sig markant siden. Den nu etablerede virksomhed har et team af en betragtelig størrelse bag sig, og fra egen erfaring lover de at kunne hjælpe dig med at komme godt på benene – uanset om det handler om hjemmesideopbygning eller online markedsføring.

Deres tidligere klientel inkluderer bl.a. Nordic Tea, BrøndbyEvent og Helle Thorup.

Hos Webamp kan du nemlig få hjælp til lidt af hvert. Teamet er specialiseret indenfor forskellige områder, så du aldrig vil blive skuffet indenfor ét af deres kompetenceområder. Markedsføring på forskellige platforme og formater er ét af deres fokusområder, men de dyrker også en høj faglig forståelse for det, der gør webdesign attraktivt. Med en streng af tilfredse kunder er Webamp havnet som en succesfuld virksomhed, der er klar på at hjælpe dig.

 • 4,8 stjerner på TrustPilot
 • Fokus på din synlighed og vækst
 • Et varieret og bredtfavnende team
 • Din virksomhed tilknyttes en specialist

2 – AWORK Webbureau Sjælland

Vil du have udviklet en hjemmeside eller webshop, eller har du brug for hjælp til online markedsføring? AWORK startede med en passion, der har udviklet sig til et firma i vækst. Det fælles mål for hele teamet er at skabe smukke rammer for en god kundeoplevelse, som føres ud i livet gennem kreativitet og ekspertise.

AWORK har over 10 års erfaring indenfor hjemmesider, webdesign, hosting og digital markedsføring, da de siden 2012 har hjulpet virksomheder både i og udenfor Danmark. Med prisberegneren på hjemmesiden kan du nemt få en idé om, hvor din pris ligger, så du ikke binder dig til noget, inden du kontakter firmaet.

Deres referencer indeholder blandt andet kendte virksomheder som Rådet for Sikker Trafik, Sterling Polish Company A/S og Domino Systems samt forskellige gymnasier. Du kan læse mere om dem alle på AWORKs hjemmeside, hvor du også kan se, hvad de enkelte steder har fået hjælp til.

 • 4,4 stjerner på TrustPilot
 • Nem prisberegner på hjemmesiden
 • Stort fokus på punktlighed og kvalitet
 • Dansk firma med udenlandsk erfaring

3 – Scandesigns A/S

Scandesigns Media A/S har arbejdet for firmaer som Peugeot, Ole Lyngaard Copenhagen og D’Angleterre, så det er ikke en helt lille virksomhed, der er tale om. Her får du den hjælp, du har brug for, uanset hvordan den så ser ud. Du kan hyre virksomheden til at bygge din hjemmeside eller webshop op fra bunden, eller leje en konsulent og få hjælp til det, der skal strammes op på – en løsning, der blandt andet er blevet brugt af kunder som DR, TV2, SONY og Maersk.

Her får du skræddersyet en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Med et inhouse-team og en hel flok udviklere, får du ét af Danmarks dygtigste hold i ryggen. Få bygget din virksomheds digitale tilstedeværelse op med de bedste værktøjer gennem Sandesigns A/S.

 • 3,9 stjerner på TrustPilot
 • Mulighed for at leje en konsulent
 • Erfaring med store kunder
 • Certificeret Magento og Dupal

4 – LAZZAWEB

LAZZAWEB har hovedkontor i Aalborg, men kan også findes på deres satellitkontor i København. Det landsdækkende bureau er ét af Google Premier Partners få, og dét placerer dem i de bedste 3% af Google-bureauer i hele Danmark.

Firmaet åbnede første gang i 2015, og siden da er stifteren Patrick Lazzarottos passion vokset til et team fuld af dedikerede medarbejdere. Hos LAZZAWEB kan du få hjælp til alt det, du kunne ønske dig, når det kommer til et webbureau, men med den særlige fordel, at du arbejder med en Google Premier Partner. Fokus er på Google, men dét er ikke nogen begrænsning.

Nogle af deres tidligere kunder inkluderer Sanzi, Waiteer og Vuffeli, og du kan se de forskellige virksomheders resultater efter brug på LAZZAWEBs hjemmeside. Her kan du også læse udtalelser fra tidligere klienter og få et bedre indblik i deres erfaringer.

 • 4,9 stjerner på TrustPilot
 • Google Premier Partner
 • Landsdækkende firma
 • Ét af landets bedste webbureauer

5 – Computerpeople

Hos Computerpeople er mottoet helt bogstaveligt: Fleksibel markedsføring uden binding. Du får hjælp til det, der sætter en virksomhed i gang og skal holde den oven vande, og på hjemmesiden kan du læse om firmaets transparente fremgang. Med samtale og kommunikation vil du få præcis dét, du har brug for, så du kan arbejde videre selv eller fortsat få hjælp fra Computerpeople.

Firmaet startede i 2008 og er ét af Danmarks ældste webbureauer. På trods af dét er der tale om et ret lille team, der er bygget op af stærke og dygtige, uddannede webdesignere. Med en høj kundetilfredshed er det svært at sætte en finger på Computerpeoples historie.

Computerpeople har arbejdet for sider som Danske Professionshøjskoler, Danske Universiteter og Nordic Service group, og på hjemmesiden kan du læse mere om de individuelle sager for at blive klogere.

 • 4,9 stjerner på TrustPilot
 • Mange års erfaring og høj kundetilfredshed
 • Kan lejes som enkelt tjeneste
 • Et stærkt og veluddannet team

6 – Standoutmedia

Standoutmedia kalder også sig selv for Danmarks flinkeste webbureau og startede op i 2009. Siden er det vokset til et firma af en betragtelig størrelse og med et hold af dygtige og erfarne eksperter, lover de at sætte dig som kunden i fokus.

Rådgivning, grafisk design og online markedsføring er store spillere for firmaet, hvor du også kan få lavet en skarp hjemmeside i WordPress, hjælp til god SEO og meget mere. Det store firma har hovedsæde i København og henvender sig til alle slags virksomheder, lige fra de helt små til de store.

Blandt tidligere klienter hos Standoutmedia finder du Domstolsstyrelsen, Hotel Skt. Annæ og Dantaxi bare for at nævne nogle få. Firmaet har et fokus på at holde sig unikke og særlige, så du kan få noget helt ekstraordinært ved at arbejde med dem. Her tænkes der ud af boksen for at hjælpe dig bedst muligt.

 • 4,1 stjerner på TrustPilot
 • Få hjælp til emailmarkedsføring og Facebook for virksomheder
 • Erfaring med store klienter
 • Specialiserer også i grafisk design
 • Mulighed for programmering

7 – Silicon Valby

Med et fokus på grafisk design er Silicon Valby ikke bare et sjovt navn, men et firma tæt på København med mere end fire årtiers erfaring indenfor grafisk- og webdesign. Den resultatorienterede virksomhed skaber Google-venlige hjemmesider og kan både hjælpe med SEO, markedsføring, visuel branding og mere.

Silicon Valby har egen fotograf tilknyttet, så du kan få det bedst mulige og mest autentiske resultat. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om royaltyfri billeder på din hjemmeside, men kan vise din egen virksomhed, som den virkelig er. Det giver en unik personlighed allerede fra nettet af, og du er sikret flotte og professionelle billeder, der ikke skal udskiftes hurtigt igen.

Med over 100 aktive kunder taler Silicon Valbys portefølje for sig selv, og du kan få et samarbejde med dygtige og erfarne fagfolk. Blandt deres kunder finder du Stammershalle Badehotel, Stella Maris Nordic og Roadtrips i USA bare for at nævne nogle få, og på deres hjemmeside kan du læse meget mere om enkelte cases og se flere referencer i porteføljen.

 • 4,8 stjerner på TrustPilot
 • Over 40 års relevant erfaring
 • Egen fotograf
 • Stor kundetilfredshed
 • Høj professionalisme
3 gode råd til når du kontakter et webbureau i København

3 gode råd til når du kontakter et webbureau i København

Nu har du fået en gennemgang af det meste, der handler om at finde et webbureau i København. Her er 3 gode tips, du bør gøre brug af, når du kontakter dem for at lave en aftale.

Læs de forskellige cases og anmeldelser fra samarbejdspartnere

Når du kigger på bureauets hjemmeside, skal du huske også at læse om de forskellige cases. Se, om der er noget, der springer i øjnene på dig, og identificer eventuelle bekymringer, du kunne have ved firmaet. Det er også en god idé at se deres team igennem – hvis du ikke kan se bare noget af teamet på hjemmesiden, bør du genoverveje dit valg.

En ”case” henviser til hele det forløb, en virksomhed har været igennem med et webbureau i København, og det er her, du skal kunne finde ud af, hvordan samarbejdet bliver.

Det er også godt at læse anmeldelser fra de tidligere samarbejdspartnere. Det kan du gøre på TrustPilot eller Google, og det er altid godt at bevæge sig væk fra webbureauets egen side for at finde flere informationer. Ingen virksomhed er garanteret at være 100% objektiv, når det handler om dem selv, så se gerne hvad andre siger udenfor firmaets egen hjemmeside.

Snak med dem, før du skriver under på noget

Det er en rigtig god idé at tage kontakt til bureauet med spørgsmål, før du laver en aftale. Sådan kan du få en følelse af, hvor hurtig deres svarrate er, hvordan de kommunikerer med potentielle kunder, og du kan få svar på nogle af de ting, der måske ikke er så tydelige på siden. Det kan fx være:

 • Hvor lang tid tager et samarbejde om X typisk?
 • Hvilke programmer bruger de til at bygge hjemmesider op?
 • Hvor meget af arbejdet foregår i Danmark?
 • Kan de komme med et estimat på prisen for Y?

Du skal kunne få svar på dine spørgsmål uden at betale firmaet. Der kan selvfølgelig være forretningshemmeligheder, men langt hen ad vejen skal de kunne være transparente og ærlige.

Læs det med småt

Inden du underskriver en kontrakt med et webbureau i København, skal du sørge for at læse det hele, og det kan være en god idé at have en advokat indover. Sørg for at undersøge, om der er en bindingsperiode, og hvor lang den eventuel er. Hvis du ikke kender bureauet, ved du ikke, om du bliver tilfreds med arbejdet, og så er det træls at være forpligtiget til dem i et år eller længere. Selvom du hyrer en kortere tjeneste, fx en konsulent, skal du stadig holde øje med bindingsperioder.

Du skal også se efter, hvem der ifølge kontrakten ejer hjemmesiden, dens data og lignende, så du er sikker på, det enten tilfalder dig eller kan overføres, hvis du vil opsige samarbejdet.

Opsummering

Er du stadig med? Der er utrolig meget at vide, når det handler om at finde et godt webbureau i København, og det kan være svært at følge med. Her er derfor en opsummering, der tager hele den her artikel i de bredest mulige træk.

Hvad er et webbureau, og hvad kan de hjælpe med?

Et webbureau er en virksomhed, der hjælper dig med digitale løsninger som hjemmesider, apps, SEO, markedsføring og meget mere. Det er et enormt marked med mange muligheder, og du kan få hjælp til lige det, du står og har brug for.

Der findes mange forskellige bureauer, så du kan finde lige det, der passer til dig. De kan hjælpe dig med at løfte en byrde, der ellers kan tage rigtig meget af din tid fra den virksomhed, du jo egentlig driver.

Derfor skal du bruge et bureau

Du skal vælge at hyre et webbureau i én eller anden form, så du ikke selv skal døje med de mange tunge, tekniske aspekter, der kommer i med en virksomhed. En online tilstedeværelse er nødvendig for at drive et firma i den moderne verden, men du behøver ikke være ekspert for at følge med.

Uddeleger de opgaver, du ikke selv forstår dig på, til nogen med den rette uddannelse og ekspertise. Et bureau skaber også et mere professionelt resultat, end mange kan opnå fra diverse tjenester og skabeloner på nettet.

Find et webbureau i København

Du kan finde et godt webbureau København med en simpel søgning eller ved at spørge rundt i dit netværk. Når du indgår et samarbejde, er det ofte i en længere periode – sørg for ikke at binde dig for lang tid i starten, før du ved, om din virksomhed og bureauet kan samarbejde.

Med et godt, harmonisk samarbejde varetager bureauet de opgaver, I har aftalt, så du kan fokusere på at drive dit firma. Du beholder det arbejde, du selv vil stå for, og kan få hjælp til de andre dele.

Hvor foregår samarbejdet henne?

Ofte vil et webbureau i København have en fysisk adresse, du kan besøge, men meget af kommunikationen vil ellers foregå over telefon eller videoopkald, hvis ikke mail. Du får hjælp til alt det digitale, så du kan bruge din tid i den virkelige verden.

Det er dog stadig en god idé at høre, om du må komme ind forbi kontoret og se, hvordan arbejdet fungerer. Så kan du nemlig fornemme arbejdsmiljøet, hvilket kan blive afspejlet på din hjemmeside eller de ydelser, du får hjælp til.

Sæt ansigt på dit valgte bureau

Det er altid vigtigt at kunne sætte ansigt på dem, du arbejder sammen med. Du skal gerne kunne aftale et fysisk møde eller et videoopkald med dem, du skal arbejde sammen med fra det valgte bureau. Ideelt vil du også kunne se nogle fra hvis ikke hele teamet på hjemmesiden, så du kan sætte ansigter til navne.

Du skal altid forbindes med én person, der er ansvarlig for dit firma. På den måde har du nogen at henvise til, hvis noget går galt, og skyld kan ikke blive kastet rundt mellem flere forskellige hænder.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er et webbureau?

Et webbureau er et firma, der hjælper dig med alle de digitale aspekter af din virksomhed. Det kan være alt fra opbygning af din hjemmeside eller webshop til diverse e-mail-kampagner og digital markedsføring. Det er firmaer, der hjælper dig med at etablere dig på nettet.

Hvor længe forløber et samarbejde med et webbureau?

Et godt samarbejde mellem et firma og et webbureau køn løbe længe, men det er vigtigt altid at læse grundigt i kontrakten, så du kan se, hvor længe du binder dig. Der er ofte tale om et længere samarbejde, men det er også ofte muligt at hyre kortere tjenester som konsulenter eller lignende.

Hvad koster det at bruge et webbureau fra København?

Prisen på et webbureau i København kan variere meget efter, hvad du skal have hjælp til. En omfattende opgave vil være mere krævende, og den er derfor dyrere. Kontakt det bureau, du har valgt, og hør, hvad de kan gøre for dig. Få evt. nogle uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder, du kan sammenligne og tænke over.

Hvordan finder man et webbureau i København?

Du kan finde et webbureau i København gennem Google eller en anden søgemaskine, eller ved at spørge rundt i dit netværk. Der er et stort marked for webbureau i København, og derfor skal du også huske at læse anmeldelser på nettet fra tidligere klienter, for at få et upartisk billede af bureauet.

Hvad kan et webbureau hjælpe med?

Et webbureau i København kan hjælpe dig med alt fra SEO (Search Engine Optimizing) og markedsføring til opbyggelsen af din første hjemmeside eller webshop. Nogle steder kan du også hyre markedsføringskonsulenter over en kortere periode, som hjælper dig uden virksomhedens andre tilbud.

Hvordan fungerer et samarbejde med et webbureau?

Samarbejdet med et webbureau i København kan variere meget fra sted til sted, men du bør altid have oplevelsen af et transparent og kommunikativt partnerskab. Det er dine ønsker, der skal føres ud i livet, og du skal informeres om fremgang og spørges, når der er tvivl om selv det mindste aspekt.

Her kan du se de webbureauer som findes i København: Webbureauer København

Kommentarer

 • Pt. er der ikke skrevet her...
 • Skriv en kommentar