Webbureau i Randers – Find din nye samarbejdspartner i Midtjylland

Hvis du ejer en virksomhed, er det essentielt, at kunderne ved, at din forretning eksisterer. Ellers er der ganske enkelt ingen, der kommer til at købe dine produkter. Dette er en af de største grunde til, at du gør en indsats for, at din virksomhed er synlig – både online og fysisk.

Hvis du ikke ved, hvordan du gør din virksomhed mere synlig online, kan du heldigvis få hjælp af et webbureau i Randers. Hvis du selv holder til i Midtjylland, er det klart nemmere med et webbureau fra samme by. Derfor kan du roligt læse videre, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du finder det helt rette webbureau i Randers.

Hvad kan et webbureau i Randers hjælpe med?

Inden du investerer din virksomheds penge i et webbureau fra Randers, er det selvfølgelig rart at vide, hvad firmaet egentlig kan hjælpe dig med. Helt overordnet er firmaets formål at hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig online.

For at kunne nå i mål med denne vision, har webbureauet ansat flere eksperter inden for deres felt. Derfor kan de også hjælpe dig med en række forskellige elementer, der tilsammen giver din virksomhed en så høj synlighed online som muligt. I det følgende bliver nogle af de ydelser, som et webbureau i Randers kan hjælpe dig med, gennemgået.

Hjemmeside - Webbureau Randers

Hjemmeside

Når det kommer til online synlighed, er det alfa omega, at din virksomhed har en hjemmeside. Det er nemlig her, hvor dine potentielle kunder har mulighed for at læse mere om din virksomhed og se dens produkter eller ydelser.

På hjemmesiden er det også dig, som ejer, der er i kontrol. Det vil derfor sige, at det er her, hvor du har mulighed for at fortælle om din virksomhed på dine egne præmisser. Det kan både være helt konkrete fakta såsom jeres åbningstider og kontaktmuligheder. Men det kan også være fortællingen om virksomhedens baggrund og dens fremtidige vision.

Hvis din virksomhed gør sig i salg af produkter – både B2C, B2B eller begge dele – så er det oplagt at få integreret en webshop på hjemmesiden også.

Sælger du derimod ydelser, har du mulighed for at koble en bookingfunktion til hjemmesiden. Derfor bliver din hjemmeside altså også et salgssted, hvor dine kunder kan købe dine produkter eller ydelser. Netop der skal hjemmesiden også bare spille – det kan et webbureau i Randers hjælpe dig med.

Webshop

Hvis din virksomhed sælger produkter, har du som nævnt brug for en webshop. Herfra kan du nemlig sælge virksomhedens produkter. Her er der også et væld af muligheder, af de mest kendte kan nævnes:

 • WooCommerce
 • Prestashop
 • Magento
 • Shopify
 • Shoporama

Samt mange andre. Hvis du er i tvivl om det valg, kan et webbureau i Randers heldigvis hjælpe dig, så du ender med den rette løsning, der imødeser din virksomheds behov.

Webdesign

Det er ikke nok blot at have en hjemmeside. Hjemmesiden skal også være lækker, professionel og brugervenlig. Der er nemlig ingen tvivl om, at hjemmesiden reflekterer tilbage på selve virksomheden. Derfor skal hjemmesiden også altid udstråle det samme som virksomheden.

Brugervenligheden er en anden meget vigtig ting. Hvis hjemmesiden er kompliceret eller langsom, viser erfaringen, at du vil miste potentielle salg. Dette er også noget et dygtigt webbureau i Randers ville kunne hjælpe dig i mål med.

Derudover skal hjemmesiden også være æstetisk. Derfor skal hele designet være tilpasset din virksomheds visuelle udtryk. Det vil skabe en rød tråd i branding, hvilket udstråler kvalitet og professionalisme.

Programmering - Webbureau Randers

Programmering

Et webbureau i Randers kan også hjælpe dig med programmering. Det er særligt relevant, hvis du gerne vil have designet en hjemmeside, der ikke bliver begrænset af et CMS-system. Derfor kan programmering være en fordel for dig, der måske gerne vil optimere arbejdsprocesserne ved at integrere nye digitale løsninger. Ligesådan kan programmering også være en stor fordel, hvis du gerne vil have udviklet en app, der kan komplementere virksomhedens hjemmeside.

Digital marketing

Din virksomheds hjemmeside kan sjældent stå alene. I stedet er du nødt til at markedsføre den, hvis du gerne vil øge dit salg og din bundlinje. Her kan et webbureau i Randers og hjælpe dig.

Det er også vigtigt med den rette digitale marketingsstrategi, hvilket nogle af bureauer også ville kunne hjælpe dig med.

Ofte vil et webbureau i Randers gøre brug af tre forskellige discipliner inden for digital marketing; SEO, betalt annoncering og e-mailmarkedsføring.

SEO

Når dine potentielle kunder søger på din virksomhed eller dens produkter, er det vigtigt, at du rangerer så højt på Google som muligt. Det gør du – kort fortalt – ved at anvende de rette søgeord samt gøre din virksomheds hjemmeside så Google-venlig som muligt. Begge dele kan et webbureau i Randers hjælpe dig med. På den måde får du en så høj placering på Google som muligt. Erfaringen viser nemlig, at det er de tre første søgeresultater på Google, der får suverænt flest klik.

Betalt annoncering - Webbureau Randers

Betalt annoncering

Når du gerne vil markedsføre din virksomhed, vil betalt annoncering oftest også være en del af din markedsføringsstrategi.

Derfor bør du også finde et webbureau i Randers, der kan hjælpe dig med at bruge virksomhedens markedsføringsbudget mest hensigtsmæssigt – og få mest ud af og retur for dine penge.

Du skal nemlig kun annoncere på de kanaler, hvor det giver mening for din virksomhed at være synlig. Det vil i mange tilfælde være blandt andet Google Ads. Dog kræver det en analyse af din målgruppe og dens online adfærd, før du kan udpege de helt rigtige kanaler. 

E-mailmarkedsføring

Når du gerne vil optimere din virksomheds online tilstedeværelse, kan du også anvende e-mailmarkedsføring. Her får du hjælp af et webbureau i Randers til opsætte automatiserede e-mail flows, der har til formål at understøtte kunderejsen, så du i sidste ende kan få flere salg.

Hvilke webbureauer kan jeg finde i Randers?

Hvis du er blevet overbevist om, at din virksomhed godt kan drage fordel af et webbureau i Randers, skal du have fundet et. Nederst i denne artikel giver vi dig fem bud på gode og erfarne webbureauer, der holder til omkring Randers-området. Derudover giver vi dig her to gode ideer til, hvordan du selv kan finde det rette webbureau i Randers:

1. Lav en manuel søgning

Når du skal bruge et webbureau i Rander, kan du finde et stort udvalg ved at søge på Google. Denne tilgang kræver naturligvis, at du selv laver din egen research af, hvor godt bureauet egentlig er. Blandt andet skal du sikre dig, at bureauet tilbyder de ydelser, som du har brug for. Ligeledes skal du også sikre dig, at bureauet har erfaring med cases, der minder om din egen.

2. Gør brug af de sociale medier til at følge webbureauerne

Hvis du ikke har akut brug for et webbureau i Randers, kan du også vælge at følge diverse bureauer på deres sociale medier. Blandt andet kan du vælge at besøge bureauets LinkedIn. Her vil du få et ret godt billede af, hvad bureauet kan. På den måde kan du afsondre terrænet, inden du beslutter dig for et bureau.

Hvem bruger et webbureau i Randers?

Hvem bruger et webbureau i Randers?

Der er ikke nogen facitliste på, hvem der bruger et webbureau i Randers. Kort fortalt har alle virksomheder brug for en hjemmeside, og derfor har alle virksomheder også potentielt brug for et webbureau.

Det gælder, uanset om du gerne vil sælge produkter online eller gøre opmærksom på din virksomheds eksistens.

Hvorfor lige samarbejde med et webbureau i Randers?

Hvis din virksomhed holder til i Randers, er der mange gode grunde til at vælge et webbureau fra Randers. Blandt andet vil du opleve flere fordele, når du vælger en lokal virksomhed til at hjælpe dig, som fx:

 • Personlig kontakt

Uanset om du blot skal besøge bureauet, eller om du skal afholde et møde, er det væsentligt nemmere, når bureauet er placeret tæt på dig. Når I mødes personligt og fysisk, er det også nemmere at få opbygget et godt samarbejde.

 • Lokalt kendskab

Dit webbureau i Randers kender selv til byen og det omkringliggende område. Derfor kender bureauet også allerede til din lokale målgruppe, hvilket letter samarbejdet en del. Selvom Danmark er lille, er der nemlig regionale forskelle på målgrupper. Her kan et lokalkendskab helt klart gøre det nemmere at skabe den rette hjemmeside og digitale markedsføring.

5 bud på de bedste webbureauer i Randers

5 bud på de bedste webbureauer i Randers

Som lovet giver vi dig i det følgende fem bud på nogle af de bedste webbureauer i Randers. På den måde kan du selv vurdere, hvilket bureau der skal hjælpe dig med at vækste din virksomhed.

#1 Makers

Makers er et randrusiansk webbureau, der holder til på Burschesgade i centrum. Bureauet består af flere kompetente medarbejdere, der kan hjælpe dig med din virksomheds synlighed.

Blandt andet består teamet af både UX-designere, specialister inden for markedsføring, sprogentusiaster, projektledere og udviklere. Med Makers får du derfor også det helt rigtige hold i ryggen, når du gerne vil gøre din virksomhed mere synlig.

Fordele ved at vælge dette bureau:

 • En specialiseret indsats i forhold at øge din virksomheds synlighed
 • Levering af komplette løsninger
 • Stor forretningsforståelse, der giver dig det bedste resultat
 • Stort fokus på det visuelle aspekt
 • Flere store og kendte kunder
 • Webshopspecialister

#2 SideWalk

SideWalk er et webbureau, der holder til i Randers og på Fyn. Dog er deres løsninger landsdækkende, og derfor hjælper de også virksomheder i hele landet. Webbureauet har med end 15 års erfaring med alt fra webdesign til online markedsføring.

Bureauet bryster sig ved at kunne levere en komplet inhouse-løsning til din virksomhed. Det vil sige, at alle virksomhedens kompetencer er samlet et sted, hvilket også øger effektiviteten. Derfor behøves du heller ikke samarbejde med flere bureauer, når blot du vælger SideWalk.

Når du opstarter et samarbejde med bureauet, får du følgende fordele:

 • Mulighed for at trække på bureauets årelange erfaring
 • Alle løsninger leveret i én samlet pakke
 • Et stort hold med eksperter inden for hver deres område
 • Mulighed for specialiseret app og bookingsystemer

#3 Infoserv

Infoserv er et webbureau, der har sin base i Randers. Nærmere bestemt finder du bureauet på Niels Brocks Gade. Herfra kan bureauet hjælpe dig med alt fra et responderende webdesign til onlinekampagner. Uanset hvilken løsning du vælger, tager bureauet altid udgangspunkt i din specifikke virksomhed.

Bureauet giver dig mulighed for at få en såkaldt klippekortsløsning. Løsningen kan anvendes til alt fra support til tilretning af design. Fordelen ved klippekortsløsning er, at du kun betaler for den tid, som bureauet har brugt på virksomhedens hjemmeside. Derfor er det også en god måde at holde omkostningerne nede på.

Når du vælger Infoserv som samarbejdspartner, får du følgende fordele:

 • Flere års erfaring
 • Et hold af eksperter
 • En komplet løsning, der er skræddersyet til din virksomhed
 • Mulighed for klippekortsløsning i forhold til betaling
 • Hjemmesideløsninger i WordPress
 • Webshopløsninger i enten WooCommerce eller Prestashop

#4 Randers-hjemmesider

Hvis du gerne vil have et webbureau, der bryster sig ved at være fra lokalområdet, kan du med fordel vælge Randers-hjemmesider. Som navnet også afslører, er bureauet placeret i Randers. Herfra kan bureauet hjælpe dig med flere forskellige løsninger inden for webdesign.

Bureauet skaber hjemmesider i WordPress, som er et af de mest anvendte CMS-systemer i verden. Derudover kan bureauet også hjælpe dig med blandt andet SEO, betalt annoncering og anden support. En stor fordel ved Randers-hjemmesider er, at bureauet kører med faste lave priser. Derfor forpligter du dig heller ikke til noget dyrt abonnement.

Fordele ved at vælge Randers-hjemmesider:

 • Hjemmesideløsninger i WordPress
 • Skarpe priser
 • Intet abonnement
 • SEO-løsninger
 • En jordnær og praksisorienteret samarbejdspartner

#5 Grafikr

Hvis du leder efter et bureau, der kan tage din webshop til næste niveau, bør du helt klart overveje Grafikr. I modsætning til de øvrige bureauer, har Grafikr kun fokus på e-commerce. Derfor finder du også et helt hold af 30 eksperter, der har specialiseret sig inden for forskellige dele a e-commerce. Tilsammen giver det dig mulighed for at optimere dit salg.

Bureauet har fokus på at kombinere digitalt design med en smuk kode. Resultatet er derfor også mindeværdige webshops, der optimerer din virksomheds konvertering – og bundlinje. Hos Grafikr tager de udgangspunkt i netop din virksomhed. Derfor får du også leveret en løsning, der tager højde for alle dine forretningsmål og ønsker.

Hos Grafikr får du også én udvalgt kontaktperson tilknyttet. På den måde ved du altid, hvem du skal kontakte, når du gerne vil have en opdatering på dit digitale projekt. Det giver også din kontaktperson mulighed for at udvikle et større kendskab til din virksomhed, som vedkommende bedre kan hjælpe dig med at vælge de rigtige løsninger fremadrettet.

Derfor skal du vælge Grafikr:

– Specialister i e-commerce

– Flere forskellige kompetencer samlet i én virksomhed

– Kombination af høj teknologi og et æstetisk udtryk

– Fast kontaktperson tilknyttet under hele projektet

– Komplekse løsninger gjort enkle

2 bonustips inden du kontakter et bureau

2 bonustips inden du kontakter et bureau

Inden du tager kontakt til det webbureau i Randers, som du gerne vil samarbejde med, får du her to bonustips, der kan gøre valget nemmere for dig:

Læs det med småt

Ofte vil du på bureauets hjemmeside kunne læse mere om vilkårene for et eventuelt samarbejde. Blandt andet er det vigtigt, at du får undersøgt, om du er bundet i en specifik periode. I så fald skal du også vide, hvor lang denne periode er.

Ligesådan er det også vigtigt at undersøge, hvem der ejer hjemmesiden, data og lignende. Nogle bureauer har indskrevet paragraffer, der giver dem ejerskab over hjemmesiden, Google Ads og så videre. Det betyder derfor, at du skal starte helt forfra, hvis I afbryder samarbejdet. Det kan blive en dyr og omkostningsfuld affære. Derfor bør du vælge en aftale, hvor du ejer al data.

Læs anmeldelser fra tidligere samarbejdspartnere

Når du har fundet et webbureau i Randers, der virker særligt interessant, er det altid en god idé at læse, hvad andre kunder har skrevet om bureauet. Det kan en simpel Google- eller Facebooksøgning hjælpe dig med. På den måde kan du få et mere retvisende billede af, hvordan bureauet egentligt er.

Opsummering

Godt klaret, at du er kommet helt hertil. Lad os derfor opsummer, hvad du lige har læst:

 1. Som virksomhedsejer har du brug for et webbureau, fordi bureauet skal hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig online. Det kan bureauet blandt andet gøre igennem webdesign, webshopløsninger, online markedsføring og lignende tiltag.
 2. Du kan finde et webbureau i Randers ved at selv at søge på Google, sociale medier eller læse vores liste.
 3. Du bør altid vælge et bureau med lokalt kendskab.

Hvis du har fundet et interessant match på vores liste med fem bud, skal du endelig ikke tøve med at besøge bureauets hjemmeside. Her kan du nemlig finde ud af, om bureauet skal være din fremtidige samarbejdspartner.

Her finder du webbureauer fra Randers: https://webbureauer.dk/kommune/randers/

Kommentarer

 • Pt. er der ikke skrevet her...
 • Skriv en kommentar