Webbureau Aarhus – sådan finder du det bedste digitale bureau i smilets by

Et fedt produkt er lig med en høj omsætning og en solid bundlinje – eller hvad? Desværre er det ikke helt så simpelt. Du kan have det bedste produkt i hele verden, men du kommer ikke til at sælge noget, hvis du ikke udbreder kendskabet til dit produkt og ikke mindst dit brand.

Du kan få hjælp af et webbureau i Aarhus, hvis du gerne vil øge din virksomheds online tilstedeværelse. Med hjælp fra et webbureau øger du sandsynligheden for, at dit produkt kommer ud til de rette mennesker – men hvordan finder du det bedste? Hvis du har base i Aarhus, kan du læse med her, hvor vi guider dig til at finde det bedste webbureau i Aarhus.

Hvad kan et webbureau i Aarhus hjælpe med?

Hvad kan et webbureau i Aarhus hjælpe med?

Lad os starte med at slå fast, hvad du kan få hjælp til. Et webbureau består oftest af flere afdelinger, som alle er med til at øge din online tilstedeværelse. Det betyder også, at bureauerne ofte har et bredt hold af eksperter og konsulenter, der er klar til at hjælpe og rådgive. Herunder gennemgår vi nogle af de ydelser, som de fleste webbureauer i Aarhus kan hjælpe din forretning med.

Hjemmeside

For mange virksomheder gælder det, at hjemmesiden er selve grundstenen i omsætningen. Det er her, potentielle kunder kan læse mere om virksomheden, se produkterne og slutteligt konvertere ved at købe et produkt.

Et webbureau i Aarhus kan hjælpe jer med at opsætte en hjemmeside, hvor der er 100% styr på de tekniske aspekter. Det betyder, at I ikke skal bruge tid på hverken opsætning eller vedligeholdelse af hjemmesiden.

Webshop

En hjemmeside er én ting, men I sælger ikke noget, hvis ikke I har en webshop-løsning tilknyttet hjemmesiden. Disse løsninger kan blandt andet findes igennem WooCommerce, PrestaShop, Magento, Shopify og lignende services.

Et webbureau i Aarhus kan hjælpe jer med at træffe det rigtige valg, så I har en webshop løsning, der matcher jeres behov.

Webdesign

Når I har fået opsat en hjemmeside, hvor de tekniske funktioner er i orden, kan bureauet begynde at designe hjemmesiden. Ét godt webdesign har to primære fordele.

For det første vil et godt webdesign sikre, at hjemmesiden er brugervenlig. Det vil sige, at det er let og intuitivt at navigere rundt på hjemmesiden for både unge og gamle. Hvis I har en hjemmeside, der let kan navigeres rundt på, mindsker I risikoen for, at brugere forlader hjemmesiden.

For det andet kan et godt webdesign være med til at øge æstetikken på hjemmesiden. Og et smukt hjemmesidedesign vil smitte af på jeres brand, der vil forbindes med kvalitet og grundighed.

Programmering

Flere webbureauer arbejder også med programmering – herunder digitalisering og softwareudvikling. Det betyder, at de kan hjælpe dig, som vil designe en helt ny hjemmeside, der ikke er bundet op af fastlagte muligheder i et CMS-system. Et webbureau, der arbejder med programmering, kan også hjælpe dig med at udvikle apps eller med at optimere arbejdsprocesserne via integration af nye digitale løsninger.

Digital marketing

Et webbureau i Aarhus kan være med til at lægge en strategi for din online markedsføring. Efter jeres digitale strategi er lagt, kan webbureauet hjælpe med markedsføring på de digitale kanaler, der giver mest mening for jer. Helt konkret kan det være: SEO, betalt annoncering og e-mailmarkedsføring.

SEO

Et webbureau i Aarhus kan hjælpe med søgemaskineoptimeringer – SEO. Det betyder, at de kan hjælpe din virksomhed med at rangere højere i Googles søgeresultater, hvilket vil bringe flere besøgende ind på hjemmesiden. Udover at arbejde med at få flere organiske besøgende kan bureauet også hjælpe med at identificere de søgeord, der bedst muligt matcher dit produkt eller din service. Samtidig kan de analysere brugerens intentioner ved søgningerne for at sikre, at du tilbyder det, de leder efter.

Betalt annoncering

For mange online virksomheder er betalt annoncering en væsentlig del af markedsføringsbudgettet. Når du allierer dig med et bureau, kan du sikre, at du bruger pengene bedst muligt. Det vil sige, at du får hjælp til at annoncere via de kanaler, hvor det økonomisk set giver mest mening. Det betyder ligeledes, at din virksomhed får mere ud af annoncerne, da disse vil blive optimeret.

E-mailmarkedsføring

Sidst, men ikke mindst, arbejder mange webbureauer i Aarhus med e-mailmarkedsføring. Det betyder, at de kan hjælpe med at opsætte automatiserede e-mail flows, der understøtter kunderejsen. Her kan I få opsat e-mail flows som:

 • Velkomst – nye læsere eller kunder får en mail, hvor de bliver budt varmt velkommen. Det opbygger tillid og kan være med til at skabe gode kunderelationer og øget loyalitet.
 • Abandoned cart – hvis I oplever, at brugere i jeres webshop ofte lægger varer i kurven, men ender med at forlade siden inden køb, kan I opsætte et abandoned cart flow, der minder brugeren om, at de har varer i kurven.
 • Win back – der kan opsættes et win back flow, hvis I ønsker at genaktivere tidligere kunder, der ikke har handlet i jeres shop i en periode.

Herudover findes der et væld af andre e-mail flows, der kan opbygge tillid til brandet, øge omsætningen og skaffe flere kunder.

Hvor finder man et webbureau i Aarhus?

Hvor finder man et webbureau i Aarhus?

Hvis du er på udkig efter et webbureau i Aarhus, er der flere steder, du bør lede. Først og fremmest kan du læse med længere nede på denne side, hvor vi giver dig syv bud på kompetente webbureauer, der alle har base i eller omkring Aarhus. Her bliver du introduceret til deres ydelser og fordelene ved at vælge dem hver især.

Herunder kan du læse om to ideer til, hvor du kan finde et webbureau i Aarhus.

Lav en manuel søgning

Via en Google søgning kan du let finde et hav af webbureauer, der alle holder til i Aarhus. Det er en tidskrævende metode, men det sikrer også, at du får tjekket alle relevante muligheder. Når du besøger de forskellige bureauers hjemmesider, bør du især lægge vægt på, at de tilbyder de ydelser, du har mest brug for. Herudover kan du læse nogle af deres cases for at finde ud af, om de har erfaring med lignende projekter.

Følg forskellige bureauer på de sociale medier

Hvis du ikke mangler et webbureau helt akut, kan du følge forskellige bureauer på sociale medier. Især på LinkedIn kan du få et godt indblik i deres tilgang til faget, hvem de er, og hvem de repræsenterer. Det er en god mulighed for at sondere terrænet, inden du vælger.

Hvem bruger et webbureau i Aarhus?

Hvem bruger et webbureau i Aarhus?

De fleste kunder hos webbureauer er webshop-ejere. Det vil sige personer, der driver en online webshop med henblik på at sælge produkter. Det er dog langt fra kun webshops, der kan have gavn af et samarbejde med et webbureau.

Du kan også hyre et webbureau, hvis du driver en restaurant, et showroom, en håndværkervirksomhed eller noget helt fjerde. Det samme gælder for offentlige institutioner, der vil kommunikere optimalt, eller for fysiske attraktioner, ferieparker og lignende, som vil tiltrække flere besøgende.

Et webbureau i Aarhus kan derved ikke blot hjælpe dig, hvis du vil sælge varer online. De kan i høj grad også hjælpe, hvis du blot ønsker at styrke din online tilstedeværelse med henblik på at øge kendskabet til dit brand.

Hvorfor vælge et webbureau fra Aarhus?

Hvorfor vælge et webbureau fra Aarhus?

Der er flere gode grunde til at vælge et webbureau fra Aarhus – især hvis din virksomhed også selv holder til i smilets by.

Når du vælger et lokalt webbureau, vil du opleve disse fordele:

 • Du kan let besøge bureauet og afholde møder

Den fysiske kontakt med de to samarbejdspartnere vil styrke relationen – og så slipper du for flere upersonlige online møder.

 • Der kan skabes synergi

Hvis I har opbygget et godt og holdbart samarbejde, kan begge parter opnå øget vækst gennem denne relation. Du kan tale godt om bureauet til dit netværk, og bureauet kan udvide kendskabet til din virksomhed gennem cases, hvor de fremhæver samarbejdet med din virksomhed.

 • Bureauet har et lokalt kendskab

Lokalt kendskab er ikke blot en fordel for ejendomsmæglere – det er også en fordel hos webbureauer. Et lokalt kendskab hos bureauet er i høj grad en fordel for dig, der har en fysisk butik, en attraktion eller noget lignende i området.

7 bud på bedste webbureauer fra Aarhus

7 bud på bedste webbureauer fra Aarhus

Vi giver dig en introduktion til nogle af de bedste webbureauer i Aarhus. Herunder kan du blive introduceret til syv bud på de bedste webbureauer, der kan hjælpe med at vækste din online forretning.

#1 – Aveo

Aveo holder både til i København og Aarhus, men har sit hovedkontor på Jægergårdsgade i Aarhus C. Med Aveo som samarbejdspartner kan du få hjælp til opsætning af hjemmesider i WordPress med fokus på mobilvenlighed, konvertering og brugervenlighed. Herudover hjælper de dig med at integrere verdens mest populære webshop løsning til WordPress – WooCommerce.

Du kan også få hjælp til din digitale markedsføring hos Aveo. På holdet har de specialister, der hver dag løser opgaver inden for SEO, betalt annoncering på sociale medier og lignende. I deres tilgang til digital markedsføring har de fokus på tracking og attribuering, så de kan analysere data og optimere strategien herefter.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • Topscorer på Trust Pilot
 • Mere end 3.000 tilfredse kunder
 • Skarpe prise
 • Ingen binding
 • Et stort hold af digitale specialister
 • En stabil og specialiseret samarbejdspartner

#2 – Apparat

Apparat er det perfekte webbureau i Aarhus for dig, som vil have specialiseret viden inden for WordPress. Apparat har løst mere end 10.000 WordPress opgaver for tilfredse kunder. De har et fokus på at skabe gode relationer mellem din virksomhed og dine kunder.

Hos dette webbureau i Aarhus kan du også få hjælp til digitale markedsføring. De tager udgangspunkt i din nuværende strategi, beholder det bedste og optimerer resten. Apparat er også et godt match for dig, som vil skabe vækst både gennem online og offline markedsføring – de er ikke blege for at kombinere metoder, så længe det betyder et bedre resultat.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • Mere end 10.000 WordPress opgaver løst
 • Fokus på at tilpasse sig din forretning
 • Høj kvalitet giver højere værdi og udbytte
 • Specialistviden i alt inden for WordPress

#3 – 2beseen

2beseen holder til i det østjyske – helt konkret i Aarhus og Randers. Bureauet kan hjælpe dig med udvikling af hjemmesider og webshops, webdesign og meget andet. Hvis du vælger 2beseen, allierer du dig med et kvalitetsbevidst webbureau, som har mere end 12 års erfaring inden for webudvikling, programmering, online markedsføring og flere andre ydelser.

2beseen er det rette valg for dig, som gerne vil have en totalløsning, hvor alle indsatser bliver skræddersyet, så de passer perfekt til din virksomhed. Her får du hjælp fra et mindre bureau, som har brede kompetencer.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • Google Partner
 • Mere end 50 års erfaring kombineret
 • SEO uden binding
 • Fokus på holdbare løsninger
 • Flere flotte kunde-cases

#4 – Morningtrain

Vil du sætte fart på din vækstrejse? Så vil Morningtrain mene, at du skal hoppe med på deres tog. Hvis du vælger Morningtrain som dit webbureau i Aarhus, får du en samarbejdspartner, der tilbyder en total løsning inden for al digital aktivitet.

Bureauet har arbejdet med at skabe målbare resultater i mere end 10 år og baserer sin indsats på skalering, der øger din vækst – både på kort og lang sigt.

Morningtrain samarbejder med flere anerkendte brands, herunder: Würth, Intersport og Royal Unibrew. Du bør vælge Morningtrain som dit webbureau, hvis du vil have en samarbejdspartner, der er klar på at hjælpe dig med at opnå den næste milepæl i din vækstrejse.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • Full service digitalt bureau
 • Kunder opnår i gennemsnit en 35% højere konverteringsrate
 • Mere end 10 års erfaring
 • Fokus på klar kommunikation og et nært samarbejde

#5 – Diviso

Hvis du leder efter et webbureau nær Aarhus, der har fokus på softwareudvikling og mere end 20 års erfaring, så kan Diviso være din næste samarbejdspartner. Her får du mulighed for at arbejde sammen med et hold af tech- salgs- og marketingnørder, der brænder for sit fag – og for at finde løsninger for din virksomhed.

Hos Diviso kan din virksomhed få hjælp til webudvikling, webshopløsninger, udvikling af apps, digital markedsføring og meget andet.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • Hjælper med responsive løsninger
 • Fokus på effektiv projektledelse
 • Tilbyder professionelle Umbraco CMS-løsninger
 • Mere end 20 års erfaring
 • Eksperter i appudvikling

#6 – Høks

Høks er et webbureau med base i Aarhus C. Hvis du vælger Høks som dit webbureau i Aarhus, garanterer de at være realistiske i de resultater, du kan forvente. Det er en stor fordel for dig, da du er bevidst om, hvilke resultater du kan forvente for din investering. Her bliver du ikke lovet guld og grønne skove – til gengæld bliver du præsenteret for en gennemarbejdet strategi, der kan tage din online tilstedeværelse til det næste niveau.

Hos Høks kan du få professionel hjælp til webshop løsninger i Magento til både B2C og B2B. Høks oplever en stor vækst, hvilket har resulteret i en Børsen Gazelle i 2021.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • 9/10 kunder anbefaler bureauet til andre
 • Fokus på responsive designs til alle enheder
 • Professionel og personlige service
 • Kærlighed til faget

#7 – Webministeriet 

Webministeriet holder til i Aarhus, men leverer digitale løsninger til hele landet. Her kan I få hjælp til webshop løsninger, online markedsføring, WordPress hjemmesider og meget andet.

Webministeriet fokuserer på små og mellemstore virksomheder, hvor de bedst muligt kan at tilbyde digitale løsninger, som skalerer virksomheden.

Hvis du har en mindre virksomhed, som gerne vil have en skræddersyet digital strategi, kan du kontakte Webministeriet.

Bureauet fremhæver sig selv med disse ord:

 • Fokus på gode relationer
 • Skarpe priser
 • Mange års erfaring
 • Skræddersyede løsninger
 • Fokus på små og mellemstore virksomheder

2 bonustips inden du kontakter et webbureau

Inden du tager kontakt til et webbureau i Aarhus, får du her to bonustips.

Læs det med småt

Når du har lagt dig fast på ét webbureau i Aarhus, bør du orientere dig i den kontrakt, I får tilsendt. Her bør du særligt undersøge, om der er en bindingsperiode, og hvor lang denne er. Der har desværre tidligere været nogle tilfælde, hvor virksomheder er blevet bundet til webbureauer i lange perioder, selvom de ikke var tilfredse. Herudover bør du undersøge, hvem der ejer hjemmeside, data og lignende, så du er sikker på, at dette kan overføres, hvis I vælger at opsige samarbejdet med jeres webbureau.

Læs anmeldelser fra tidligere samarbejdspartnere

Hvis du er interesseret i et specifikt webbureau i Aarhus, kan du med fordel læse, hvad andre kunder mener om bureauet. Her får du et mere objektivt billede af kundeforholdet, som ikke altid er til stede i de cases, webbureauet selv promoverer.

Opsummering

Det var noget af en omgang – lad os opsummere:

 • Du har brug for et webbureau, hvis du vil øge din online synlighed. Det kan blandt andet inkludere webdesign, webshop løsninger, digital markedsføring, appudvikling og lignende.
 • Led efter et webbureau i Aarhus på LinkedIn, gennem manuelle søgninger eller ved at tjekke vores liste.
 • Læs kontrakten igennem, og hav især fokus på bindingsperiode og ejerforhold med henblik på data og hjemmeside.
 • Vælg et webbureau med lokalt kendskab.

Hvis nogle af bureauerne på vores liste med syv bud har fanget din interesse, så besøg deres hjemmeside og læs endnu mere – så kan du finde det perfekte match til din virksomhed.

Her finder du webbureauer fra Aarhus: https://webbureauer.dk/kommune/aarhus/

Kommentarer

 • Pt. er der ikke skrevet her...
 • Skriv en kommentar