Webbureauer er nødvendige [2022]

Webbureauer er en stor nødvendighed i dag, hvor vi i høj grad færdes på nettet. Vi bruger blandt andet internettet til at fremsøge produkter og købe tjenester og services. Derfor er din virksomheds online tilstedeværelse uhyre vigtig for din succes – og netop det kan webbureauer hjælpe dig med. Læs alt, der er værd at vide, om webbureauer her!

I dag findes der mange webbureauer, du kan hyre, når du skal have hjælp med det digitale. Det kan være yderst afgørende, hvis du gerne vil have succes med din virksomhed eller dit foretagende. Markedsføring og salg tager nemlig plads på internettet, hvor vi i høj grad finder produkter og ydelser.

Det online aspekt er derfor helt afgørende i vores moderne og digitale verden. Webbureauer kan hjælpe dig med at lægge, og eksekvere på, en strategi for din online markedsføring. Det kan føre til langt flere nye og loyale kunder og brugere, samt salg, konverteringer med mere.

I denne artikel kan du blandt andet læse om:

 • Hvilke webbureauer som findes på markedet.
 • Hvordan de ligner og adskiller sig fra hinanden.
 • Hvilke ting, webbureauer kan hjælpe dig med.
 • Hvilke ekspertiser og specialer, de forskellige bureauer kan have.
 • Hvordan webbureauer brander sig, og hvordan du navigerer i brandingen.
 • Hvor du kan finde, og komme i kontakt med, webbureauer.
 • Forskellen på danske og udenlandske webbureauer.
 • Forskellen på webbureauer og digitale bureauer.
 • Hvordan du finder det bedste webbureau for dig.
 • Hvad søgetjenester for webbureauer er, hvordan de virker, og hvilke fordele de har.
Hvilke webbureauer findes der?

Hvilke webbureauer findes der?

Der findes et hav af webbureauer i mange af verdens lande. Det gør der, fordi vi, på globalt plan, er enormt afhængige af internettet. Her researcher vi på brands, produkter, services med mere, og vi køber ofte også det ene og det andet.

Internettet er derfor en oplagt platform for salg og markedsføring. Det gør virksomheder selvfølgelig brug af for at få succes med deres foretagende. Det kommer vi nok ikke til at se mindre af foreløbigt, for verden lader blot til at blive digitaliseret i højere og højere grad.

I takt med denne udvikling bliver webbureauer mere efterspurgte, og derfor kommer der flere af dem. Det betyder altså, at der findes rigtig mange webbureauer – både danske og udenlandske. Alene i Danmark kan udvalget være overvældende, og det kan være svært at vælge.

Webbureauer kan have forskellige profiler

Webbureauerne kan have forskellige profiler og områder, de har specialiseret sig inden for. Der kan også være forskel på, hvad folk kalder sig, og alt fra “webbureau” til “digitalt bureau” og “SEO-bureau” er at finde på markedet.

Der findes således webbureauer, der kan varetage enhver opgave, du måtte ønske hjælp til på nettet. Nogle bureauer vil bryste sig af at kunne det hele, lige fra A til Z, mens andre i højere grad understreger visse stærke kompetencer.

Webbureauer kan altså hjælpe dig med lidt af hvert, når det kommer til at optimere din online synlighed, tilstedeværelse og markedsføring. Det kan give dig mere organisk trafik, betalt trafik, nye kunder, loyale kunder, salg og andre konverteringer.

Nogle af de ting, som webbureauer kan hjælpe dig med, er blandt andet:

 • Søgemaskineoptimering (SEO)
 • Linkbuilding-opgaver
 • Design af, og indhold til, hjemmeside
 • Sociale medier (SoMe)
 • Nyhedsbreve
 • Annoncering
 • E-mail-markedsføring
 • Målgruppeanalyse og -segmentering

Et webbureau med speciale i SEO vil ofte brande sig som et “SEO-bureau”. Et bureau, der varetager mange forskellige opgaver, vil med større sandsynlighed kalde sig for et “webbureau” eller et “digitalt bureau”.

Nogle helgarderer sig og kalder sig for et “digitalt webbureau”, så du kan finde lidt af hvert. Det handler i høj grad om at finde et bureau, som kan hjælpe dig med at varetage de opgaver, som du har brug for – og gøre det godt og effektivt, så du mærker en forskel.

Hvor finder man webbureauer?

Hvor finder man webbureauer?

Som du måske kan regne ud, finder du webbureauer på internettet. Her finder du et stort udbud af både danske og udenlandske bureauer. Du kan med fordel undersøge, hvordan webbureauerne håndterer deres egen online tilstedeværelse. Det kan nemlig give dig en idé om, hvor dygtige de er til at tage sig af andres.

De fleste webbureauer vil med al sandsynlighed have både en hjemmeside og relevante sociale medier. Har de ikke det, kan det være et faresignal, for det er jo netop disse opgaver, som de skal hjælpe dig med. En flot designet, og brugervenlig, hjemmeside er omvendt et godt tegn, og det samme gælder for relevant indhold og aktivitet på de sociale medier.

Sådan får du kontakt med et webbureau

Du vil ofte kunne kontakte webbureauer på telefon eller e-mail. Det kan faktisk være en god idé at gøre begge dele. Over telefonen får du nemlig én slags fornemmelse af, hvordan bureauets service er, og over e-mail får du en anden.

På e-mail kan det være godt at lægge mærke til sprog og skrivestil. Hvis bureauet skal producere indhold til dine digitale platforme, er det vigtigt, at de skriver godt. Det har også en betydning for, hvordan man arbejder med SEO og linkbuilding-artikler. Du kan altså afkode meget ved hjælp af e-mails.

Læs også: Webbureauer

Er alle webbureauer ens?

Mange webbureauer kan hjælpe dig med at varetage de samme opgaver, men det betyder ikke, at alle webbureauer er ens. Der kan være store forskelle, som vedrører forskellige aspekter. Fx kan der være forskel på kvaliteten af arbejdet, samt hvor stor erfaring medarbejderne har.

Nogle webbureauer er bittesmå enkelt- eller tomandsvirksomheder, mens andre er større og har flere afdelinger. Prisen vil selvfølgelig også variere, alt efter hvilket bureau du vælger, så der er altså en del ting, der adskiller de forskellige udbydere.

Webbureauer kan have forskellige specialer

Webbureauernes spidskompetencer og specialeområder kan også være forskellige. Det er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal vælge et bureau. Hvis du fx skal have designet en ny hjemmeside fra bunden, er det enormt vigtigt at finde et webbureau, som har erfaring med netop dette.

Selvom bureauet brander sig på at kunne lidt af hvert, kan der jo godt være forskel på, hvad de er gode og mindre gode til – og det vil der som regel være. Det er altså en god idé at sætte sig ind i, hvad bureauet har størst erfaring med, når du skal vælge, hvem der skal varetage dine opgaver.

Et “SEO-bureau” har selvsagt styr på at lave SEO. Eller det skulle de i hvert fald gerne have, når de brander sig sådan. Når bureauerne ikke skildrer med, hvad de er bedst til, er det en god idé at undersøge sagen.

Vælg et webbureau med omhu

Du kan fx kigge på, hvilke kunder de tidligere har haft, hvilke opgaver de har varetaget for disse kunder, og ikke mindst hvad kunderne mener om det færdige resultat. Husk, at der findes enormt mange webbureauer, og at det ikke er nogen beskyttet titel. Der vil altså forekomme væsentlige forskelle i kvaliteten af arbejdet, samt hvad du får for pengene.

Der er også forskel på, om bureauet er dansk eller udenlandsk. Skal du have foretaget ændringer på din online tilstedeværelse i Danmark, giver det som udgangspunkt mening at vælge et dansk bureau. Men i visse tilfælde kan det også give mening at hyre et udenlandsk bureau, som har styr på den online markedsføring i andre lande.

Er der forskel på webbureauer og digitale bureauer?

Er der forskel på webbureauer og digitale bureauer?

Det kan være svært at afgøre forskellen på webbureauer og digitale bureauer, og ofte vil du opleve, at de varetager mange af de samme opgaver. Som nævnt er der også nogle, der brander sig som et “digitalt webbureau”, og det betyder altså, at der er et væsentligt overlap mellem de to titler.

Fælles for de to titler er det imidlertid, at man arbejder med tilstedeværelsen på internettet. Der vil således være et fokus på det digitale, som kan adskille sig fra et mere almindeligt reklamebureau. Det er den online markedsføring, de online kunder og brugere, samt det online salg, som er i fokus.

Skal du have hjælp til løsninger på internettet, kan det derfor være værd at vælge et webbureau eller et digitalt bureau. Det kan være et godt alternativ til andre slags marketingbureauer, PR-bureauer og kommunikationsbureauer – fordi du ved, at de har et primært fokus på det digitale.

Webbureauer og digitale bureauer vil have deres egne fortolkninger af, hvad navnene betyder. Nogle vil hævde, at et webbureau er mere alsidigt, mens andre vil hævde det samme om et digitalt bureau. Det er altså svært at afgøre, hvad den helt præcise og objektive forskel er.

Hvilke webbureauer er de bedste?

Det er et svært spørgsmål, hvilke webbureauer der er de bedste. Det handler nemlig i meget høj grad om, hvad dine behov er, og hvor godt et givent bureau kan matche dem. Det er altså enormt vigtigt at researche grundigt og vælge det rigtige bureau, hvis dine opgaver skal varetages bedst muligt.

Som vi også er kommet ind på ovenfor, kan de forskellige bureauer være gode til forskellige ting. Således kan det ene webbureau på den måde være det bedste til linkbuilding, mens det andet kan være det bedste til annoncering. Kendskab til bureauerne, deres profiler og kerneområder, er derfor alfa og omega.

Kig på erfaring og tidligere kunder

Bred erfaring og mange tidligere kunder kan imidlertid være et rigtig godt tegn på, at du har at gøre med et af de bedste webbureauer. Ofte vil denne slags bureauer fremhæve tidligere store kunder på hjemmesiden, så du nemt kan få et overblik over, hvem de har arbejdet for.

Du vil fx kunne finde citater fra kunderne, hvor du kan aflæse, om de har været glade og tilfredse for den service, de har fået. Det kan være én måde at blive klogere på, hvilke webbureauer som er de bedste. Men der kan også være nogle andre smarte tricks, der kan være værd at kende.

Sådan kender du de bedste webbureauer:

 • De bedste webbureauer har selv en god online tilstedeværelse. Det kan du se på mange måder, heriblandt:
 • De ligger højt i søgeresultaterne, hvilket tyder på, at de er dygtige til arbejdet med søgemaskineoptimering (SEO).
 • De har en hjemmeside, som er flot designet, intuitiv og nem at bruge.
 • De bedste bureauer har en god mængde af interne links, der viser hen på undersider på deres egen hjemmeside.
 • Der er også andre – heriblandt store hjemmesider med stor autoritet – som linker til de bedste webbureauer. Måske deler de fx indhold, som bureauerne har på deres forskellige undersider.
 • Brugervenlighed er uhyre vigtigt for den online tilstedeværelse, og de bedste webbureauer har en meget brugervenlig hjemmeside. Brugere på nettet er generelt kræsne og utålmodige, og vi er hurtigt videre, hvis vi ikke finder den information, vi søgte.
 • Indholdet på bureauernes digitale platforme er letlæseligt og overskueligt. Det er brudt op af billeder, overskrifter og afsnit, så det er appetitligt og brugervenligt.
 • De er synlige på de sociale medier, hvor de skaber godt indhold, som henvender sig til målgruppen. De er også aktive flere gange om ugen, og de har meget engagement på de forskellige opslag (fx kommentarer, likes og delinger).
 • De bedste webbureauer tilbyder en god kundeservice. De er imødekommende på telefonen, og de deler gavmildt ud af råd og viden, så du føler dig tryg og hjulpet.
 • På e-mail vil du opleve, at de bedste webbureauer skriver et klart, tydeligt og flydende sprog. Det er nemt at overskue informationen, og du er ikke i tvivl om, hvad der bliver kommunikeret.

Hvad skal webbureauet hjælpe dig med – og formår de at hjælpe sig selv?

Når du skal finde det bedste webbureau, kan du med fordel tænke over, hvad bureauet skal hjælpe dig med. Nu kan du bruge deres egne digitale platforme som case. Undersøg, om de har udført de opgaver, som du skal have hjælp til, godt.

Skal du have hjælp til søgemaskineoptimering, er det altså fornuftigt at vælge et bureau, der selv befinder sig højt i søgeresultaterne. Drejer det sig om sociale medier, skal webbureauet selv have en aktiv tilstedeværelse og godt engagement på indholdet.

Er det din hjemmeside, der enten skal optimeres eller skabes fra ny, skal du kigge på bureauets egen hjemmeside. Ville du være glad, hvis dit site kom til at se sådan ud, have de samme slags funktioner, det samme design og den samme opbygning? Hvis ja, kan det være, at du har fat i ét af de bedste bureauer for dig.

Det bedste webbureau er det bedste bureau for dig

Sagen er nemlig, at der ikke som sådan findes “de bedste webbureauer”, som vi kan kåre helt objektivt. Det handler først og fremmest om, at bureauet skal passe bedst muligt til dig, og at medarbejderne skal være dygtige til at varetage de opgaver, som du kommer med.

Samtidig er det en afvejning af prisen, og det er en balance, som du kun selv kan finde. Det kan imidlertid være en stor hjælp at læse om bureauerne, og danne dig et indtryk, før du vælger. Du kan med fordel også både ringe og e-maile – det giver dig nemlig også værdifulde oplysninger om bureauets evner til at kommunikere og yde en service.

Læs også: De bedste webbureauer i Danmark

Findes der søgetjenester for webbureauer?

Det gør der i høj grad, og du befinder dig på en sådan søgetjeneste lige nu! Som nævnt er udvalget af webbureauer enormt, og det lader kun til at vokse. Det kan gøre det svært at vælge, hvis ikke du har den rette hjælp. En søgetjeneste for webbureauer kan gøre arbejdet en hel del nemmere, og det kan hjælpe dig til at komme frem til det bedst mulige match.

Findes der søgetjenester for webbureauer?

Dan dig et overblik over bureauer på markedet

På vores side kan du få et godt overblik over, hvilke danske webbureauer, der er på markedet. Du kan nemt finde ud af, hvordan priserne generelt ser ud, og hernæst kan du sammenligne priserne hos de forskellige bureauer.

Du kan også få et godt overblik over, hvordan de specifikke bureauer adskiller sig fra hinanden. Nogle vil tilbyde visse services, mens andre vil tilbyde noget andet, og nogle vil have bestemte ekspertområder, som adskiller sig fra andre bureauers.

Et super værktøj til at finde et webbureau

Med andre ord er en søgetjeneste for webbureauer et super værktøj, når du skal finde det bureau, du gerne vil samarbejde med. Det er et ganske stort ansvar at varetage de digitale opgaver, for vores digitale identitet er så vigtig i dag.

Særligt som en virksomhed er den online markedsføring helt afgørende. Den har betydning for, hvorvidt du er synlig for potentielle kunder på nettet, og hvorvidt du er i stand til at tiltrække dem. Online markedsføring har også betydning for, om du formår at holde på kunderne og gøre dem loyale.

Online markedsføring mærkes på bundlinjen

I dag foregår en stor del af de fleste virksomheders salg online, og derfor kan markedsføring på nettet gøre en stor forskel for bundlinjen. Det kan være afgørende for, om du sælger dine produkter og tjenester, og om du får succes med andre ønskede konverteringer.

Det er altså vigtigt at finde det bedste webbureau for dig, og med en søgetjeneste bliver det nemmere. Derudover kan du også spare en del tid, fordi alle informationerne er samlet for dig på én side. Du skal altså ikke google rundt i en evighed og sammenholde det ene og det andet tilbud – søgetjenesten ordner det hele for dig.

Spar både tid og penge med en søgetjeneste for webbureauer

Tid er som bekendt penge, og du kan derfor spare en del med en søgetjeneste. Der er ingen grund til at spilde både tid, penge og kræfter på at gøre et stort og besværligt arbejde selv. Når der nu engang er en langt nemmere og billigere måde at gøre det på, hvorfor så ikke benytte den?

Med en søgetjeneste er der også en god sandsynlighed for, at du finder frem til et bedre webbureau, end du ville have gjort alene. Det er, fordi du her har et langt bedre overblik. Det kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, der vil gavne dig bedst – både på den korte og den lange bane.

Find det billigste og bedste webbureau

Vi har gjort os umage for at give dig de bedste forudsætninger for at finde det billigst mulige webbureau. Vi har således mange gode tilbud, som du kan benytte dig af. Det kan være en fordel løbende at følge med på siden, så du altid er opdateret på de mest aktuelle priser og tilbud.

Nu har vi forklaret dig, hvordan søgetjenester for webbureauer fungerer, og hvilke fordele de kan give dig. Hvis du har brug for en opsummering, kan du kigge nedenfor. Der oplister vi nemlig de vigtigste pointer omkring, hvorfor det kan betale sig at benytte en søgetjeneste.

Fordele ved at finde et webbureau ved hjælp af en søgetjeneste:

 • Du får et godt overblik over markedet, priserne og de forskellige bureauer.
 • Du kan let afkode, hvordan bureauerne ligner og adskiller sig fra hinanden.
 • Du sparer tid på selv at lede efter et bureau, fordi al informationen er samlet til dig på ét sted.
 • Du sparer penge, både fordi tid er penge, og fordi det også er en nem måde at finde det billigste bureau på.
 • Det er nemmere at finde det bedste webbureau for dig, fordi du har et godt overblik. Det kan hjælpe dig til at træffe den mest oplyste beslutning.
 • Det er vigtigt at få fat i et godt webbureau, for den online markedsføring og tilstedeværelse er afgørende for, om du får succes med dit foretagende.

Dét finder du også på vores side

Du kan med fordel gøre brug af vores søgetjeneste for webbureauer, når du skal finde det rette bureau for dig. Derudover kan du også nyde godt af andre spændende ting, som du kan finde på vores hjemmeside.

Du kan blandt andet stifte bekendtskab med vores blog, hvor du kan blive langt klogere på de forskellige webbureauer i Danmark. Du finder et stort udvalg af velskrevne artikler, der relaterer sig til emnet. Her kan du blive langt klogere på området, og det kan være værdifuldt, når du skal til at vælge et bureau.

Derudover kan du, på vores side, også finde en shop, FAQ, gode tilbud og meget mere. God fornøjelse!

Kommentarer

 • Pt. er der ikke skrevet her...
 • Skriv en kommentar