Er udenlandske webbureauer bedre?

Bør private og virksomheder overveje at kigge efter webbureauer på den anden siden af landets grænser? Hvis “JA”, er det så for at få bedre kvalitet, bedre sparring, større udvalg, lavere priser og evt. hurtigere leveringstider? Hvis “NEJ”, er det så for at bevare arbejdspladser i Danmark, undgå sprogligt bøvl, lettere at kunne mødes og fordi forståelsesrammen imellem danskere generelt er høj?

Kan alle webopgaver, herunder produktion af hjemmesider og webshops, overhovedet håndteres af andre end landsmænd og ligesindede? Bør private og virksomheder overhovedet overveje at sende andet udenlands end lettere grafiske opgaver så som ikoner og mindre billeder?

Det er på ingen måder et let spørgsmål at svare på – altså om udenlandske webbureauer er bedre. Hvem tør overlade husbyggeriet til et firma man ikke kender, eller hvor hjemmesiden ikke virker så godt, eller der er stave-bøffer på hver anden linie, eller der bare slet ikke kan findes nogle referencer for firmaet eller positive bedømmelser. Nej vel, hvem tør det?

At lave en hjemmeside eller webshop er et digitalt (hus)byggeri. Mange faktorer spiller ind i en vellykket og veludført opgave – dette gør sig gældende både i den fysiske og digitale verden.

Er det anderledes med webhoteller og hosting?

Og hvad i forhold til webhoteller og hosting. Tør private og virksomheder overhovedet tænke på at lade filer, apps og andet software ligge og flyde på udenlandske harddiske?

Og hvem tør nu tænke på webbureauer i Skandinavien? I Europa, eller for den sagsskyld måske bare England. Og hvad med GDPR, Persondataforordningen og andet juridisk halløj?

Det er åbenbart ikke så nemt at få sig lavet en lille, fin hjemmeside…

Er det derfor bedst at holde sig til danske webbureauer? Eller skal folk opsøge webbureauer i udlandet, især uden for Skandinavien?

Er der nogle ulemper ved at få lavet en hjemmeside i udlandet i forhold til at få lavet en hjemmeside på dansk grund? Hvad synes du? Tror du at de danske webbureauer er mindst lige så godt som de udenlandske, eller måske endda bedre?

Har du mon prøvet at få en hjemmeside eller webshop lavet her i Danmark? Valgte du det første webbureau, som du stødte på, eller Googlede du i flere dage og tjekkede hastigheden, indholdet, referencer og bedømmelser på Trustpilot m.v.? Kiggede du efter lokale webbureauer eller turde du godt kigge lidt uden for bygrænsen?

Lavede du den første hjemmeside selv?

Måske lavede du din første hjemmeside selv – det er helt normalt, og mange private og faktisk også virksomheder er startet der. Men nu kan du se at der er behov for bedre funktionaliteter, integrationer og så er tiden (måske også lysten..) der ikke længere til at være den digitale bygherre.

Tiden er smuttet fra at hjemmesiderne blev kodet i hånden. Tiden er smuttet fra hjemmesider, som ikke kan ses og bruges på mobiltelefoner. Tiden er smuttet fra at sidde selv med hjemmesider, som man godt KAN LAVE, men som man faktisk IKKE BURDE lave (bruge tiden på!).

Kender du overhovedet nogle webbureauer i Danmark eller i udlandet?

Hvad har du gjort for at få lavet en hjemmeside i Danmark? Tog du fat i et webbureau eller lavede du faktisk hjemmesiden selv? Havde du nogle problemer? Fik du hjælp ude fra eller fra sociale medier? Fandt du nemt et godt webbureau? Hvordan gik det alt i alt?

Fortæl, fortæl i kommentarfeltet herunder…. Af hjertet tak! 🙂

Kommentarer

  • Pt. er der ikke skrevet her...
  • Skriv en kommentar