Webbureauer fra København

Som erhvervsdrivende i København, så finder man hurtigt ud af, hvor mange arbejdsopgaver der egentlig foreligger. Knipser man bare med fingrene og så har man en velfungerende hjemmeside og webshop? Ikke bare i København, men over hele landet, har mange erhvervsdrivende fokus på at komme i gang med at drive virksomheden, uden måske helt at tænke over, hvor stor markedsføringsdelen faktisk fylder og om noget kan outsources. Det er klart, at man selvfølgelig skal markedsføre sit brand, for at der kommer kunder til virksomheden. Men, hvor meget kræver det egentlig? Er det bare, at man annoncerer på forskellige hjemmesider som banner-reklamer? Nej, det er meget mere omfattende end dét.

Der er rigeligt med ting at tænke på, ved en nystartet virksomhed – og faktisk også ved ældre virksomhed. Er det så ovenikøbet første gang man kan kalde sig selv for erhvervsdrivende, så kan det virkelig være overvældende. Man skal pludselig jonglere mange bolde på én gang, og der hviler et kæmpe ansvar på én. Og det er bare ikke alt, man kender til på forhånd. Derfor giver det selvfølgelig mening at outsource nogle af arbejdsopgaverne, herunder markedsføringsdelen, SEO, produktionen af hjemmesiden og webshoppen samt evt. få koblet en serviceaftale på til driften – det er opgaver som webbureauer fra København godt kan hjælpe med.

Webbureauer København (2)

Hvor meget fylder markedsføringsdelen?

Digital markedsføring dækker over rigtigt mange opgaver. Som virksomhed, er det naturligvis vigtigt, at man har en hjemmeside, hvor kunder kan navigere rundt på en brugervenlig måde. Derudover, er det heller ikke lige meget hvordan den fremstår hjemmesiden. Og disse ting spiller faktisk også en stor rolle for i forhold til noget helt andet. Nemlig søgemaskinerne. Hvad har så af betydning for dig, tænker du måske? Det er selvfølgelig ikke lige meget, hvordan man bliver fundet på søgemaskinerne. Og der er flere ting der spiller ind her. Alle disse faktorer, er måske ikke lige sikkert at man ved noget om som nystartet virksomhed, og derfor giver det netop mening at hyre et webbureau fra København til jobbet.

Nogle af de bedste webbureauer i Danmark ligger i København, og de har alle forskellige profiler – hvilket passer perfekt til deres forskellige kunder. Ligesom, når der skal sælges hus og der udvælges 3 mulige ejendomsmæglere, så kan virksomheder også med fordel udvælge tre webbureauer til projektet. Efter kort tids dialog og møder, så vil ét af webbureauerne sikkert stå stærkest.

LÆS OGSÅ GERNE DENNE ARTIKEL: WEBBUREAUER

Hvorfor vælge et webbureau fra København?

Der findes mange webbureauer i København, så det kan måske godt være lidt forvirrende at finde rundt i. Det første man skal finde ud af, er hvad man har behov for hjælp til. Webbureauer fra København kan blandt andet hjælpe med søgemaskineoptimering, også kaldt SEO (Search Engine Optimization) som kort blev forklaret længere oppe. SEO-delen er ekstremt vigtigt, og kan også være ret så teknisk.

Et webbureau, kan desuden også hjælpe med andre arbejdsopgaver inden for digital markedsføring. De kan blandt andet tage sig af annoncering på forskellige platforme. Derudover, kan de også tage sig af de sociale medier. De sociale medier spiller en kæmpe rolle nu til dags i forhold til markedsføring, og derfor kan det være enormt relevant at være aktiv her som virksomhed. Og selvfølgelig kan webbureauerne hjælpe med at lave hjemmesider og webshops – mange af dem kan også stå for hosting og serviceaftaler.

Webbureauer København (3)

Beliggenheden – er den vigtigt for et webbureau?

Er det vigtigt for dig, at du kan holde personlige møder med dit webbureau, eller kan du nøjes med Er det vigtigt for dig at du kan holde personlige møder med dit webbureau, eller kan du nøjes med kommunikationen online? Dette er meget en smagssag, og selvfølgelig noget man skal have med sig i overvejelserne. Det er jo ganske normalt nu til dags, at meget forretningsorienteret foregår online. Hvis beliggenheden er vigtig og at du for eksempel bor i København, så giver det mening at finde et webbureau i byen eller i omegn. Kan du alligevel ikke finde et relevant bureau i hovedstadsområdet, så er det måske også værd at tjekke resten af landet for mulige matches.

Webbureauer i København

Hvis det specifikt skal være et bureau som ligger i København, så er du heldig. For København har måske Danmarks største udvalg inden for netop webbureauer. I de næste afsnit kan du læse mere om nogle udvalgte af disse webbureauer.

Standoutmedia

Dette webbureau kaldes for Danmarks flinkeste webbureau. Webbureauet har speciale i blandt andet WordPress, men kan også hjælpe med SEO, grafisk design, samt markedsføring på nettet, herunder sociale medier. De tilbyder desuden også hosting.

Telanco

Dette webbureau tilbyder løsninger indenfor både SEO, Adwords, hjemmesider, samt hosting og e-mail. Telanco har deres speciale i forhold til mindre samt mellemstore virksomheder.

Sandwall

Skal du have opbygget en hjemmeside udover det sædvanlige så kan du med fordel tjekke dette webbureau ud. Sandwall virksomheden har mere end 20 års erfaring bag sig indenfor dette arbejdsområde.

Obsidian Digital

Dette online bureau tilbyder både hjælp indenfor blandt andet Google Ads, Youtube-annoncering, SEO, sociale medier, Amazon, strategier, analyser og e-mail markedsføring. Virksomheden har desuden afdelinger i flere byer i Danmark, herunder selvfølgelig København.

Hvad skal man være opmærksom på ved valg af webbureau?

Hvordan vælger man så det rette webbureau i København til at varetage de relevante opgaver for ens firma? Der er flere ting man bør kigge efter. For eksempel beliggenheden, hvis det er vigtigt for en. Hvis der derimod ikke er vigtigt med beliggenheden på et webbureau, så er det med at tjekke anmeldelser ud blandt andet. Tjek på diverse sider, hvor mange stjerner andre har givet webbureauerne og, hvad de skriver ellers. Kundereferencer er også yderst relevante når man skal finde det rette webbureau. Tjek nøje, hvordan hjemmesiden for et udvalgt webbureau ser ud. Det er selvfølgelig et førstehåndsindtryk man danner sig, og som afspejler webbureauet. Og dét har selvfølgelig relevans, hvis webbureauet skal hjælpe med at opbygge en hjemmeside eller webshop for ens virksomhed. Det er endvidere vigtigt at læse på webbureauernes hjemmesider, hvad de egentlig kan hjælpe med. Er det danske kunder man har, så giver det mening at vælge et dansk webbureau.

Webbureauer København (4)

Når du har fundet et muligt webbureau i København

Det første der typisk kommer til at ske, er at man har et møde med et webbureau. Det kan være fysisk eller online. Det er her, man som kunde fortæller hvad man har af ønsker og behov til projektet. Så giver webbureauet en forklaring på, hvordan det kan løses. Derefter vil man kunne få et tilbud fra webbureauet, når dette er udarbejdet. Så kan man som kunde vælge at acceptere eller afvise. Hvis man accepterer, så påbegyndes arbejdet – og oftest så falder første betaling også her. Som kunde, er man selvfølgelig også med i, hvad der foregår i produktionen, så man kan ændre, hvis man ikke er tilfreds med udvikling i projektet.

Her kan du finde webbureauer fra København: https://webbureauer.dk/kommune/koebenhavn/

Kommentarer

  • Pt. er der ikke skrevet her...
  • Skriv en kommentar