Antallet af danske webbureauer stiger

Antallet af danske webbureauer er støt stigende, og det er der en god grund til. Virksomheders online tilstedeværelse bliver nemlig mere og mere vigtigt, i forhold til at sælge produkter og få loyale kunder. Men er det en god idé at vælge et dansk webbureau, eller kan et udenlandsk bureau være lige så godt? Det kan du blive klogere på her.

Der findes mange danske webbureauer derude, og nogle er gode, andre er knapt så gode. Webbureauer er meget moderne, og efterspørgslen er stor, og derfor kan det være svært at vælge. For hvordan vælger du lige det rigtige, der bedst opfyldet dine konkrete behov?

Fx kan det være svært at vide, om danske webbureauer er bedre til at udføre opgaven end udenlandske. Det kan være fornuftigt at sætte sig en smule ind i forskellen på danske og udenlandske bureauer, før du tager en beslutning. Det hjælper vi dig med i denne artikel.

Hvorfor vælge et dansk webbureau?

Er der en grund til at vælge et dansk webbureau, eller kan det være ligemeget, om webbureauet har til huse et helt andet sted i verden? Svaret er, at der kan være nogle klare fordele ved at vælge et dansk webbureau, hvis du gerne vil have online succes i Danmark.

Skal dit digitale indhold hitte i det ganske danske, kan et dansk webbureau være en oplagt og god idé. De vil nemlig have bedst styr på, præcis hvad for nogle tendenser inden for online markedsføring, som er vigtige at følge lige nu – i Danmark.

Et dansk webbureau giver visse fordele

Skal du fx have hjælp til dansk linkbuilding, giver et dansk webbureau helt klart mest mening. De vil have de bedste forudsætninger for at kende til domæner med stor autoritet, og de vil have en forståelse af, hvilke links som skaber værdi.

Hvis du er ude efter indhold til sociale medier, er et indgående kendskab til målgruppen afgørende – og hvis denne målgruppe er dansk, har man også de bedste betingelser, hvis man har et kendskab til landet. Det er selvfølgelig også en nødvendig forudsætning, at bureauet kan producere indhold på et flydende, fængende og letforståeligt dansk.

Et dansk webbureau er på den måde et godt udgangspunkt for de fleste opgaver, du skal have hjælp til på nettet. Det er den mest oplagte løsning, når det kommer til at optimere din online markedsføring, så det er bestemt en god idé at hyre et dansk bureau.

LÆS OGSÅ GERNE DENNE ARTIKEL: WEBBUREAUER

Er udenlandske webbureauer også gode?

Det er egentlig ikke så meget er spørgsmål om, hvorvidt udenlandske webbureauer er gode eller knapt så gode. Snarere drejer det sig om, at det som regel giver bedre mening, at dine danske opgaver varetages af danske webbureauer. Det er netop, hvad vi har argumenteret for ovenfor.

Udenlandske webbureauer kan sagtens være gode, og i visse tilfælde kan det også give mening at overveje et udenlandsk bureau. Du kan således overveje det, hvis du skal benytte udenlandske links til linkbuilding eller lignende. Danske webbureauer kan imidlertid også tilbyde denne service, så det kommer an på, hvad du føler dig mest tryg ved.

Det kan et dansk webbureau hjælpe dig med

Danske webbureauer findes i mange afskygninger, og de kan hjælpe dig med mange forskellige ting. Der findes således bureauer, som kan varetage enhver opgave inden for online markedsføring og tilstedeværelse. Nogle af de opgaver, du blandt andet kan få hjælp med, er:

 • Design af hjemmeside
 • Indhold til hjemmeside
 • Målgruppeanalyser
 • Sociale medier
 • SEO
 • Linkbuilding
 • E-mail-markedsføring
 • Annoncering
 • Med mere!
Antallet af danske webbureauer stiger (2)

Sådan vælger du mellem de danske webbureauer

Du kan altså få optimeret det meste med et webbureau. Kunsten er imidlertid at finde de bedste bureauer, for der er nemlig mange at vælge mellem. Efterspørgslen er stor, og udbuddet følger derfor med. Du skal altså være opmærksom på, at kvalitet, specialeområder og erfaring kan variere.

Det kan være en god idé at vælge et dansk bureau, som er specialiseret i netop det, du skal have hjælp til. Det kan fx være annoncering eller søgemaskineoptimering. Erfaring er bestemt også et plus, for det giver dig en tryghed i forhold til, at bureauet ved, hvad de laver.

Du kan med fordel undersøge, hvad tidligere kunder siger om de forskellige udbydere. Kvaliteten kan være svingende, og derfor er det vigtigt at researche for at finde det bedste. Hvis bureauet har haft nogle store kunder, og de tilmed har udtalt sig positivt om servicen, er det et godt tegn.

Et andet godt råd kan være at tage webbureauets egen online tilstedeværelse under lup. Du kan fx kigge på deres hjemmeside og undersøge, om den er god og brugervenlig. Du kan også undersøge, om bureauet har en god og fængende tilstedeværelse på sociale medier med videre.

Disse ting giver dig nogle fingerpeg om, hvorvidt de vil være i stand til at varetage din online markedsføring. For hvis webbureauets egen tilstedeværelse på nettet ikke er imponerende – ja, så er der desværre en risiko for, at din heller ikke bliver det, hvis du vælger dette bureau.

Kommentarer

 • Pt. er der ikke skrevet her...
 • Skriv en kommentar