Webbureauer.dk indgår samarbejde med Pressemeddelelse.dk

Webbureauer.dk er glade for at annoncere et nyt samarbejde med Pressemeddelelse.dk, en førende PR-platform i Danmark. Samarbejdet træder i kraft fra i dag, den 23. september 2023. Dette partnerskab giver Webbureauer.dk muligheden for at annoncere på Pressemeddelelse.dk’s platform, der har mellem 10.000 og 15.000 besøgende om måneden.

Formålet med samarbejdet

Formålet med dette samarbejde er at øge synligheden og rækkevidden af Webbureauer.dk ved at nå ud til Pressemeddelelse.dk’s brede og engagerede læserskare. Med adgang til en platform, der regelmæssigt har tusindvis af besøgende, kan vi nu forvente en markant forbedring i vores markedsføringseffektivitet og brand awareness. Partnerskabet skal ligeledes understøtte vores ambition om at være den foretrukne markedsføringskanal for webbureauer i Danmark.

Fremtidsudsigter og afsluttende bemærkninger

Vi ser frem til et produktivt samarbejde med Pressemeddelelse.dk og er spændte på de mange nye muligheder, dette partnerskab vil bringe. Det er et vigtigt skridt for os i retningen af at tilbyde vores kunder endnu bedre services og løsninger inden for markedsføring. Dette er blot begyndelsen, og vi ser frem til at dele yderligere opdateringer og succeser fra dette samarbejde i den nærmeste fremtid.

Kommentarer

  • Pt. er der ikke skrevet her...
  • Skriv en kommentar