3 ting du bør overveje før du vælger webbureau

Når du er klar til at tage din virksomhed online eller give din eksisterende hjemmeside en tiltrængt opfriskning, er det vigtigt at vælge det rigtige webbureau at samarbejde med. Her er tre vigtige faktorer, som du skal huske på, når du evaluerer potentielle webbureauer:

1. Deres portefølje

Et webbureau’s portefølje er en af de bedste indikatorer for deres evner, og hvad de kan gøre for din virksomhed. Sørg for at se nærmere på de forskellige og gode hjemmesider, de har bygget, før du træffer din endelige beslutning.

Hvad bør jeg kigge efter i deres portefølje?

-Funktionalitet: Er hjemmesiderne de har lavet nemme at navigere og bruge? Hvordan er deres UX/UI? Ligner det, at de gjort sig nogle overvejelser omkring brugeroplevelsen?

Hvad er UX?

UX står for “user experience” (brugeroplevelse) Det henviser til, hvordan en person føler sig, når han eller hun bruger et produkt eller en tjeneste

Hvad er UI?

UI står for “brugergrænseflade” Det henviser til den måde, et produkt eller en tjeneste er designet på, og hvor let det er at bruge

Hvad er forskellen mellem UX og UI?

UX handler om, hvordan en person føler sig, når han/hun bruger et produkt eller en tjeneste, mens UI handler om produktets eller tjenestens design og brugervenlighed. Begge er vigtige faktorer at overveje, når du vælger et webbureau.

Webstedets indhold

Er teksten velskrevet og engagerende? Hvordan er deres billeder- og infographics? 

Webdesign

Ser hjemmesiden moderne og stilfuldt ud? Ligner deres andre webdesign noget á la det I havde forestillet jer?

Webbureauer - 3 ting du bør overveje før du vælger webbureau (2)

2. Deres proces

For at sikre, at dit projekt med hjemmeside forløber gnidningsløst, er det vigtigt at forstå webbureauets proces fra start til slut. De bør være i stand til klart at forklare dig hele deres proces, samt hvad du kan forvente ved hver enkelt delmål i processen.

De bedste webbureauer har en gennemprøvet proces, som de følger for hvert projekt, og som sikrer, at hvert website de bygger, er af højeste kvalitet. Når du overvejer forskellige webbureauer, skal du sørge for at spørge om deres proces, og hvilke skridt de tager for at sikre et vellykket resultat.

Hvilke typer forskellige processer findes der?

  • Vandfaldsmetoden: Denne metode er lineær, hvilket betyder, at hvert trin skal være afsluttet, før man kan gå videre til det næste.
  • Den agile metode: Denne metode er mere fleksibel og giver mulighed for ændringer og revisioner i løbet af projektet.
Webbureauer - 3 ting du bør overveje før du vælger webbureau (3)

3. Deres team

Et webbureau er kun lige så godt som det team, der arbejder på dit projekt. Når du overvejer forskellige webbureauer, skal du sørge for at spørge om, hvem der skal arbejde på din hjemmeside, og hvilke kvalifikationer de har.

Det er også en god idé at mødes med teamet personligt (hvis det er muligt) for at få en bedre fornemmelse af deres kommunikationsstil, og om I vil kunne arbejde harmonisk sammen eller ej.

Hvilke kvaliteter skal jeg kigge efter i et team?

  • Kommunikation: Kan de tydeligt forklare deres idéer og visioner?
  • Kreativitet: Har de friske og innovative idéer?
  • Erfaring: Har de de nødvendige færdigheder og erfaring?

At vælge det rigtige webbureau er afgørende for, at din online tilstedeværelse bliver en succes. Husk disse tre faktorer, når du træffer din beslutning, og du vil være sikker på at finde et webbureau, der passer perfekt til din virksomhed.

Kommentarer

  • Pt. er der ikke skrevet her...
  • Skriv en kommentar